Vreme čitanja: oko 2 min.

Halid Muslimović o ženama sa estrade: "Imao sam zadrške od Lidije Vukićević, Ceca je..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nikada nisam bežao od popularnosti, voleo sam da budem u toj gužvi, a to i dan danas traje. Radim posao koji volim", naveo je on

  • 0
Loznica, sahrana Sinana Sakića Foto: Marko Jovanović

Popularni folker Halid Muslimović poslednjih nedelja u žiži je javnosti zbog suđenja sa ženom koja tvrdi da ju je opljačkao, a sada se oglasio i govorio o ženama i karijeri.

On je govorio o svojim počecima, a dotakao se i činjenice da je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca na prostorima bivše Jugoslavije.

- Voleo sam jako da pevam i da sviram gitaru, a tada su bila kulturno-umetnička društva, neke kafane...i tako sam išao i pevao, a svi su mi se divili i na kraju sam snimio svoju prvu pesmu i sve je krenulo - otkrio je Halid, pa se osvrnuo na činjenicu da su ga žene obožavale.

- Bio sam top zvezda Jugoslavije i normalno je da su me žene volele. I ja sam voleo neke pevačice i glumice...Iskren da budem, to sam rekao onako, ali dobro, kad sam bio klinac bilo ih je. Zorica Brunclik, Nada Topčagić, Vesna Zmijanac, ali imao sam ja neku zadršku. Od glumica Milena Dravić, Lidija Vukićević, one su zaista bile top. Vrhunske glumice i lepe žene - rekao je Halid za Blic dan.

Na pitanje da li je nekada želeo da odustane od karijere, rekao je:

- Nikada nisam bežao od popularnosti, voleo sam da budem u toj gužvi, a to i dan danas traje. Radim posao koji volim. Evo sada, imao sam nastup pred osam hiljada ljudi, a od toga je bilo samo trista muškaraca - ispričao je Halid, a onda se osvrnuo na saradnju sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Svetlana Ceca Raznatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Čuo sam, ljudi su mi poslalo, šta da kažem - Ceca je Ceca! Ona je mlađa od mene i kada je krenula skrenula je pažnju na sebe. Trenutno nismo pričali o nekom novom duetu, ali svaka dobra pesma i dobra namera možda se i završi duetom. Ona je vrhunski pevač, umetnik, dobar čovek - rekao je Halid u emisiji Blic dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA