Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Golubović prijavljena policiji, tražena zabrana prilaska: Evo šta se dogodilo

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tvrdi da tetka želi da je "izbaci" iz stana

  • 2
Jelena Golubović Foto printskrin:Red TV

Rediteljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović otkrila je da ju je tetka prijavila policiji zbog maltretiranja putem društvene mreže Fejsbuk.

Jelena je postala poznata širokim narodnim masama u rijaliti šou programu, a svi dobro znaju koliko je bila vezana za svoju baku.

Međutim, kada je njena baka preminula, došlo je do problema sa tetkom koja je tražila deo nasledstva, odnosno novac od luksuzne nekretnine u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

Golubovićeva je sada otkrila da je svađa sa tetkom koja se odjednom pojavila otišla toliko daleko da ju je prijavila policiji.

- Tetka uopšte nije brinula o baki. Niko nije znao da tetka postoji dok baka nije umrla i dok tetka nije tražila polovinu stana. Stalno je govorila da je Karađorđeva ne zanima, a nekretnina, zlato i nafta, to se zna da su pare. I ona kao mafijašica: "Pa nisam, ja sam uvek govorila da me ne zanima Karađorđeva, i sad me ne zanima, ali me zanimaju pare od Karađorđeve" - rekla je ona i nastavila:

- Još sam ja prijavljena policiji i traženo je da budem izuzeta kao ključni svedok zato što "maltretiram" moju tetku sa kojom ni ne razgovaram tri godine. Sad, ona ne maltretira mene, mamu i brata da izađemo iz stana u koji smo došli iz porodilišta - kaže Golubovićeva , i dodaje:

- Njena ćerka smatra da je ja maltretiram na Fejsbuku jer sam napisala da je k**va ispod plavog mosta moralnija od moje tetke. E, zato ja nju "maltretiram" i zato me je prijavila policiji, tražila zabranu prilaska - ispričala je Jelena za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПОАРО

    16. mart 2024 | 17:19

    На добром си гласу.И да је истина то што се пише КО ЋЕ ТЕБИ ВЕРОВАТИ🥃🐔

  • Xxx

    16. mart 2024 | 17:55

    Tvojoj tetki pripada polovina stana, sta ti tu nije jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA