Vreme čitanja: oko 1 min.

Potresna objava Anđele Đuričić, tera suze na oči: "Ostavljam bele ruže na hladni kamen..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uputila emotivne reči voljenoj osobi

  • 0
Anđela Đuričić Printskrin: TvPink

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je podelila emotivnu objavu na društvenoj mreži Instagram, posvećenu bratu, od čije smrti nikad nije uspela da se oporavi.

"Prošlo je mnogo, umesto svećica na torti za tvoj rođendan, ostavljam bele ruže na tom hladnom kamenu, gde je tvoja slika i datum kada si otišao da spavaš" , piše u Anđelinoj objavi uz jednu rečenicu:

"Mnogo mi nedostaješ" , napisala je bivša zadrugarka.

Anđela Đuričić Foto: Printscreen/Instagram/andjelaadjuricicc

Podsetimo, Anđela je u rijalitiju pričala o tragediji koja je pogodila njenu porodicu.

Njen brat je poginuo nedaleko od njihove kuće u Đenovićima.

- U jednoj letnjoj noći, kad sam mislila da ne može više ništa da se desi, desila se jedna smrt, pa druga, dešava se da osoba sa kojom sam odrasla, isto umre. Kad sam ja kući, tri, četiri minuta kad je izašao, desi se ista situacija. To mi je rođeni brat. Bila je situacija, letnji period. Sedim u kući, smejemo se, pričamo i zezamo se i samo u jednom trenutku...On je tu noć pospremio sobu, a to nikad nije uradio. Posle toga smo sedeli zajedno i on iz čista mira ode da naspe gorivo. Pošao je tamo i kad se vraćao, eto, na putu se zadesilo stablo, koje je palo na put. Prošao je tu krivinu dva minuta pre toga. Bio je u autu, ne u motoru... Na kraju krajeva je pokušao da izbegne, ali nije uspeo. Taj trenutak kad si sedeo sa nekim pre pet minuta, pa nazovu oca i kažu to. To su neki momenti, gde je u meni bio šok, nisam mogla da prihvatim i nisam bila svesna. Najbolniji trenutak je što smo moji roditelji i ja tada shvatili da je kraj - pričala je zadrugarka tada.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrivamo šta se dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA