≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta bi joj sad rekla Jovana Jeremić? Stanija od Asmina dobila Rolex od 60.500€

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv opis otkrio je upravo od koga je dobila poklon vredan samo nekoliko desetina hiljada evra

  • 6
Asmin Durdžić Stanija Dobrojević Foto Printskrin Instagram/alibaba_alibabic

Starleta Stanija Dobrojević, 17.marta, proslavila je svoj 39. rođendan, a od dečka Asmina Durdžića dobila je poklon vredan više desetina hiljada evra.

Kako Stanija trenutno sa Asminom boravi u Americi, za nju je rođendan tek počeo, a posle brojnih, zanimljivih rođendanskih fotografija - usledila je prava poslastica.

Ona je prvo pozirala u lateks bodiju, sa roze tortom, nakon čega se i pohvalila prvim i verovatno najskupljim i najvrednijim rođendanskim poklonom.

U pitanju je, ni manje ni više,no sat i to marke "Rolex" - vredan "tričavih", samo 60.500 evra.

Poklon je dobila od Asmina, sudeći opis koji je ostavila uz sliku poklona: "Alibaba" - baš onako kako je on upisan na Instagramu.

Inače, izjava voditeljke Jovane Jeremić od pre dve godine, koja je izazvalaveliku pažnju javnosti jeste ona čuvena o Roleksu.

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu- rekla je ona.

Šta bi sad Jovana rekla Staniji, pitanje je?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA