Vreme čitanja: oko 2 min.

Janjuš do tančina isplanirao veridbu s Aneli: Dok Asmin zasipa Staniju poklonima od 300.000€, on ima ovaj plan

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

janjuš je otkrio Darku kako je zamislio da izgleda veridba sa Aneli

  • 1
Marko Janjušević, Aneli Ahmić Foto-kolaž: Nikola Tomić

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je sinoć vodio razgovor sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, te progovorio o turbulentnom odnosu koji ima sa Aneli Ahmić, ali i otkrio kako bi on voelo da izgleda čin veridbe.

- Janjuše, šta se dešava sa Aneli i tobom? - upitao je Darko.

- Šta da radim. Nisam ja nešto kriv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo - rekao je Janjuš.

- Šta misliš o Aneli? Jedno govoriš u afektu, a drugo ovako? - upitao je Darko.

- Ne mogu da ti kažem 100% sve. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem - odgovorio je Janjuš.

- Rekao si joj da planiraš da je veriš - rekao je Darko, te je Janjuš otkrio da bi voleo da produkcija obezbedi helikopter koji će se spustiti na imanje.

- Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helikopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis: ''Da li želiš da se udaš za mene?'' Ako čuju ljudi helikopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav. Ja sam jako ljut na Aneli jer misli da je Maja opasnost po našu vezu. Koga boli k**ac za nju? Mene Maja ne zanima, Darko. Stvarno me ne zanima Maja - rekao je Janjuš.

Anelin bivši Asmin poklonio je devojci Staniji Dobrojević za 39. rođendan poršea i Rolex, a samo sat košta više od 60.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana i Dragan u strasnom zanosu na Nedinom koncertu: Nisu marili za tuđe poglede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    18. mart 2024 | 16:11

    Klosaru zar brze zaboravi brata ,sram te bilo ,,ajd vec jednom nek te mitrovic skuci i da ti da krov nad glavom ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA