≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolina se useljava u vilu koju je gradila sa Vidojem vrednu skoro 2 miliona: Ubrzala je radove, sve usnimila

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je donedavno bila na sajtu za prodaju nekretnina, po ceni od 1.700.000 evra, Nikolina je izgleda ipak odustala od prodaje i nastavila da je sređuje

  • 0

Voditeljka Nikolina Pišek ipak je odučila da se useli u luksuznu vilu u Zagrebu koju je počela da gradi sa pokojnim suprugom Vidojem, a koju je nakon njegove smrti htela da proda za skroo dva miliona evra.

Naime, luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi u zagrebačkom naselju Šestin i ekipa Telegrafa posetila je prošlo leto, kada samo tamo zatekli potpunu pustoš.

Iako je donedavno bila na sajtu za prodaju nekretnina, po ceni od 1.700.000 evra, Nikolina je izgleda ipak odustala od prodaje i nastavila da je sređuje.

Ona je sada objavila video iz kuće i pokazala da je uskoro gotova,spremna za useljenje. Nikolina je usnimila belu tehniku i ostale stavri koje su majstori ubacili u kuću i napisala:

- Ovako zvuči kad se radovi ubrzaju, nema lepšeg zvuka. Ode radost - napisala je ona.

Podsetimo, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Smeštena je u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo kuću Nikoline Pišek od 1.700.00 € i zatekli potpuni haos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA