Vreme čitanja: oko 1 min.

Toniju Cetinskom preti zatvorska kazna: Evo koliko godina ga čeka ukoliko se dokaže da je kriv

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač se tereti da je platio kako bi nabavio lažne potvrde o vakcinaciji protiv koronavirusa

  • 3
Belgrade Beer Fest 2023, drugi dan Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Uskok (Specijalno tužilaštvo Hrvatske za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala) podiglo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog nakon što je utvrđeno da je koristio lažnu potvrdu o vakcinaciju protiv koronavirusa, preneo je sajt "Imperijal".

Kako "Imerijal" još prenosi, zamenik tužioca Vjekoslav Saulić je Županijskom sudu u Zagrebu 28. decembra 2023. poslao optužnicu protiv 18 osoba, među kojima je i poznati pevač.

Toni Cetinski tereti se da je platio kako bi nabavio lažne potvrde o vakcinaciji protiv koronavirusa, za šta mu je navodno pomogla jedna medicinska sestra.

- Ko službenoj ili odgovornoj osobi ponudi, da ili obeća mito da unutar ili izvan granica svog ovlašćenja obavi službenu ili drugu radnju koju ne bi smela obaviti, ili da ne obavi službenu ili drugu radnju koju bi morala obaviti, ili ko posreduje pri takvom podmićivanju službene ili odgovorne osobe, kazniće se kaznom zatvora od jedne do osam godina - navodi se u dopisu.

O ovom slučaju se pisalo i ranije, što možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Toni Cetinski progovorio o fenomenu Aleksandre Prijović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA