Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je ćerka učesnice "Nikad nije kasno" koju je Žika Jakšić prozvao zbog silikona: "Mozak me zaboli"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atraktivna Leonarda veoma je aktivna na mrežama

  • 2
Leonarda Antolović, Žika Jakšić Foto: Instagram/ leonarda_antolovic, Nikola Tomić

Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić u emisiji koja je emitovana u subotu prozvao je ćerku takmičarke i to zbog silikona.

Naime, pevačica Gordana Antolović nastupa u emisiji, a kao podrška došla joj je ćerka.

Devojka po imenu Lenoarda, koja je isto pevačica, veoma je aktivna na mrežama gde objavljuje provokativnije fotografije na kojima uglavnom ističe svoje atribute.

Pre nego što je Gordana stala na scenu i zapevala, Žika je iskritikovao njenu ćerku Leonardu.

- Iskritikovao sam te. Imaš devetnaest godina. Šta si čačkala ta usta? Ja to kada vidim mene mozak zaboli. To što vi mislite da se ne vidi što pumpate ta usta, ne da se vidi, nego se vidi na kilometar. To što mislite da je lepo, ne da je ružno nego je ružno na kilometar. Ovo gleda narod i mi moramo odavde da šaljemo poruke. Ti sigurno nisi mogla da se izboriš sa njom, ne kažem ni da bih ja bolje uspeo, ali je mnogo bitno da znamo da to ne valja i da treba da se borimo protiv toga. Vidi kako si lepa devojka, prelepa si, nemoj da te vidim više, ne treba ti to - rekao je Žika sa kojim se složila Gordana, pa nastavio...

- Ja gledam ove devojke ovde, pogotovo po velikim gradovima, sad su počele i po malim gradovima, to "trpaju" hijalurone u usne, čuda. U redu botoks, do sada nisam, ali možda ću i ja kada napunim 70 godina da se bocnem negde malo, ali viđao sam i muškarce da se bodu. Gde su to videli da je lepo, ja ne znam. Ajde malo da se popravi (grudi), to je u redu, ali sad je nova moda, sad skidaju. Vodite računa, nemoj da preterujete, ništa u životu ne valja kad se pretera - istakao je Jakšić.

(Telegraf.rs)

Video: Žika Jakšić skromno: Tridesetak godina sam se bavio muzikom, a nisam postao zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA