Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pozvala sam doktora u kafanu!" Nada Topčagić otkrila zbog čega je završila u bolnici: "Ustanovljeno mi je..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica otkrila šta su joj rekli doktori nakon pregleda

  • 0
Nada Topčagić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nada Topčagić je zbog, kako kaže, bolova u predelu stomaka, primljena pre dva dana u Urgentni centar, a nakon ispitivanja su je jutros, 25. marta, otpustili iz istog.

- Dobro sam sada, vrisnula sam kada su mi saopštili da izlazim. Bila sam u Banovcima sa prijateljima, gde sam sređivala dvorište i u jednom trenutku sam osetila jak bol u stomaku. Nakon toga su me odvezli u bolnicu gde mi je ukazana sva pomoć i obavila sam razna ispitivanja - otkrila je Nada, koja je ispričala šta su joj doktori ustanovili nakon pregleda.

- Prvo sam pomislila da je u pitanju problem sa želucem ili helikobakterija. Ustanovljeno mi je da mi je pukao čir i imam problem sa dvanaestopalačnim crevom. Moram na hitnu dijetu i za 15 dana treba da se javim na kontroli - rekla je ona.

Nada je zahvalna svom medicinskom osoblju na brizi.

- Želim da se zahvalim svima, cele noći su bili uz mene. Nakon što sam dobila otpusnu listu, pozvala sam doktora u kafanu - otkrila je pevačica.

Ona se zahvalila Zorici Marković, koja se se posebno zabrinula za njeno zdravlje.

- Moja Zorica mi je još pre tri meseca rekla da idem da se pregledam, da uradim detaljna ispitivanja, ali sam se plašila - priznala je pevačica za Alo.

Podsetimo, Nada je puštena je iz bolnice danas, u ponedeljak, 25. marta, dva dana nakon što hitno primljena u Urgentni centar.

Lepu vest je za Telegraf portvrio njen suprug Zlatko, koji je otišao po nju.

Topčagićeva se žalila na bolove u predelu stomaka, a kako je sada otkrila, "mislila je da je kraj".

- Jako sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam jako uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Idem da odmaram - rekla je pevačica ispred bolnice za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Podgorica u transu! Dragana Mirković priredila spektakl: Posle 30 godina vratila masu u "Moraču"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA