≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorica progovorila o razvodu Dragane i Tonija: "Nije Karleuša džabe ono objavila, sramota!"

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Znam brakove, gde je muškarac prevario ženu posle 30 godina braka u njegovim šezdesetim godinama. Da li se osećaju nemoćni kao oni su muškarčine, pa da se dokažu, pa pogreše, ali to ih košta mnogo - objasnila je Zorica

  • 5
Zorica Marković, Dragana Mirković, Toni Bjelić Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel/M.M., Kobra

Dragana Mirković i Zorica Marković znaju se decenijama, ali pevačica ističe da je u potpunom šoku zbog vesti da joj se koleginica razvodi.

- Da mi je bilo ko rekao da Dragana i Toni imaju bilo kakvu vrstu problema u braku, ja bih rekla da je to nemoguće. Prvo sam mislila - svašta se piše o svima, pa na kraju krajeva i o meni su svašta pisali... Međutim, kada je i ona potvrdila, bilo mi je jasno da je istina. Draganu jako volim, dobre smo, znamo se sto godina, uvek je bila ista prema meni... Lepa, uspešna žena - počela je Zorica.

- Draganu duže znam, ona je moja koleginica, ali Toni je prema meni bio uvek gospodin i ja ne mogu da držim ničiju stranu - kazala je, ali je naglasila da je uvek na ženskoj strani, kada je ina na bilo koji način oštećena.

O razlozima kraha braka, kaže da neće da zalazi.

- Mi možemo samo da nagađamo, ali smatram da u to ne treba dirati. Oni su stvarno bili primer dobrog i uspešnog braka na estradi u svakom smislu reči - objasnila je Zorica za "Svetski Radio".

Na žestoku objavu Jelene Karleuše kojom je jasno aludirala i na razvod Dragane i Tonija, Zorica kaže:

- Možda Jeca nešto više zna od mene. Ako je tako, onda okej. Nije ona to džabe izjavila, možda ima neke informacije vezane za ovaj slučaj, a možda i neke generalno... Složila bih se sa njom da su te prevare u braku generalno više sa muške strane - rekla je Markovićeva.

I sama je, priznala je, bila prevarena.

- Znam brakove gde je muškarac prevario ženu posle 30 godina braka, u njegovim šezdesetim godinama. Da li se osećaju nemoćni, kao, oni su "muškarčine", pa da se dokažu, pa pogreše... Ali m, to ih košta mnogo. Mislim da je žena uvek žrtva u svakom smislu reči, bez obzira na ravnopravnost. Mislim da to nije u redu, ali nikada se to neće promeniti. To je bilo otkako je sveta i veka - rekla je pevačica.

Na priče da Toni već mesecima živi sa drugom ženom, Zorica se iznervirala.

- Ako je tako, to je sramota! Dragana to nije zaslužila. To sam sigurna. Ona je žena dama, majka... - zaključila je Markovićeva, uz poruku upućenu Dragani - da bude jaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XY

    28. mart 2024 | 16:35

    E konačno da se i Zorica Marković oglasi po ovom za naciju vrlo bitnom pitanju jer ona je baš relevantan stručnjak za tu temu.

  • Dejan

    28. mart 2024 | 16:34

    Aaa, pa na ovom terenu je Karli svoj na svome

  • Pera

    28. mart 2024 | 17:00

    Potpuno prirodno razilaženje, tako i mlade devojke zamene momka svog (trenutnog) statusa i približnih godina za nekog bogatijeg i starijeg. Svi smo na istom, samo je drugačije raspoređeno, žene u većini imaju prednost dok su mlađe a rizici se pojavljuju kada su starije. Pričam o nezrelim ljudima, kojih je, na žalost, većina, zato generalizujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA