Vreme čitanja: oko 2 min.

Goca Tržan "udarila" na roditelje koji se petljaju u rad nastavnika: "Jeste li vi normalni?! Deca neće da uče"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Meni moja ćerka svaki put kada je došla sa bilo kojom pričom o školi, ja sam rekla: "Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima. Izbori se, bre!", Goca o ćerki Leni

  • 5
Goca Tržan Izvor: M.M/ATA Images

Pevačica Goca Tržan važi za nekoga ko uvek otvoreno komentariše razne teme - od ljubavi, preko porodice, majčinstva do svakodnevnih aktuelnih tema. Sada je Goca progovorila o vaspitanju dece, tačnije negativnoj strani toga.

Ona pak smatra da su neki roditelji previše zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihova deca, pa se osvrnula na krajni ishod.

- Toliko podilazimo svojoj deci, da naša današnja deca nemaju realnu predstavu o tome koliko znaju, jer im se i u školi podilazi. Roditelji dolaze u školu da objasne profesorima kako njihovo dete ne zaslužuje trojku nego četvorku, jer njihovo dete je najpametnije - jasna je Goca Tržan.

Pevačica priznaje da kćerku Lenu uči da se sama izbori za svoj uspeh.

- Meni moja ćerka svaki put kada je došla sa bilo kojom pričom o školi, ja sam rekla: "Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima. Izbori se, bre. Ma, ne interesuje me. Misliš da znaš za četiri, a ona ti je nepravedno dala tri. Nađi način da dobiješ četvorku, bre. Nemoj da me smaraš! Ili imaj trojku. Ćao!" - ističe Tržanka.

- Šta znači to da ja idem ja da objašnjavam profesoru kako se rešava kvadrat binoma? Jeste vi, bre, ljudi normalni? Jeste li vi pobesneli, čoveče? Pa treba ta deca vaša jednog dana nekoga da leče, nekoga da savetuju, nešto nekome da urade... Kako će znati da urade, ako ne znaju kada greše? Ako ne znaju da se izbore za sebe, ako ne zna da nauči? Naša deca neće da uče - kaže Goca, prenosi Srbija Danas.

- To su ovi novi trendovi u vaspitanju. Kao što imaš trendove u ishrani. Prvo se nije jela svinjska mast, jelo se ulje, pa se onda jeo margarin, jer je to kao bolje od ulja. E, pa, sad se opet vraćamo na svinjsku mast. Isto je to i moda sa vaspitanjem - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Video: Goca Tržan otkrila da li bi pustila ćerku na nastup Desingerice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    29. mart 2024 | 14:12

    Svi ovi skorojevici kojima se daje za pravo da narusavaju ugled profesora treba da ispisu decu iz skole i da ih sami skokuju od kuce,posto sve znaju,ovo je postalo katastrofa.

  • Nata

    29. mart 2024 | 18:52

    Tako je, Goco! Ne uče! A ni ne znaju kako da uče! A neće nikada ni znati jer očekuju da njihove obaveze neko drugi završava! Međutim ima i divne i pametne dece koja su vredna i odgovorna, na žalost sve ih je manje.

  • MN CG

    29. mart 2024 | 13:22

    Goco vjeruj ni nastavnici i profesori nisu kao oni koji su vama a tek meni predavali !!! Ja sam kuci samo pisala domaci ponekad obnovila nešto. Sada unazad 25 godina pa se do danas uče preko slajdova i uči sam. Ako je tako onda ne treba ni da idu u školu. Vjeruj da može u svakoj školi od osnovne i srednje izbrojiti nastavnike i profesore koji se zalažu za nastavu i da prenesu znanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA