Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelisaveta se pojavila u Areni, došla da bodri Teodosića! Nije sama, a primetili smo još jedan detalj

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se pojavila na večerašnjoj utakmici u potpuno opuštenom izdanju

  • 1
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Olimpijakos Jelisaveta Orašanin deca blur Foto: Mileta Mirčetić

Glumica Jelisaveta Orašanin pojavila se u Beogradskoj areni, kako bi bodrila supruga Miloša Teodosića na večerašnjoj utakmici.

Jelisaveta je u Arenu došla sa ćerkicom Petrom i sinom Bogdanom, malo pred početak utakmice. Smestili su se u prve redove, odakle imaju najbolji pogled.

Za ovu priliku, glumica je odabrala opuštenu kombinaciju, komforne pantalone i kratku majicu, koja je istakla njene trbušnjake i vitak struk.

Naš fotoreporter uslikao je Orašaninovu sa decom i ono što možemo da primetimo jeste da je glumica poprilično vesela, gotovo sve vreme je nasmejana. Izgleda da priče koje kruže po gradu, ne utiču na nju.

Inače, Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa u okviru 33. kola Evrolige započela je minutom ćutanja u čast žrtava terorističkog napada u Moskvi,  koji se dogodio 22. marta oko 18.30 časova.

Igrači su se okupili na centralnom krugu na terenu zajedno sa sudijama u tišini su odali počast poginulima u užasnom činu.

Podsetimo, o glumici Jelisaveti Orašanin proteklih dana "brujala je čitava Srbija", zbog navoda da se razvodi od supruga Miloša Teodosića i to zbog prevare. Ipak, oni su se u javnosti nekoliko puta od tada pojavili zajedno.

Glumica se na ovu temu nije oglasila, a ni Miloš Teodosić nije želeo da komentariše ove navode, kada smo ga upitali 20. marta posle završene utakmice.

Novinar Telegrafa je pored pitanja o utkamici, košarkaša ljubazno upitao o supruzi. Konkretno, upitali smo ga da li je njeno pojavljivanje na utakmici odgovor na sve natpise u štampi, ali Miloš nije bio voljan da odgovori. Barem ne verbalno.

On se nakon nekoliko sekundi okrenuo i otišao, a reakciju pogledajte u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Teo i Jelisaveta zajedno izašli iz Arene posle utakmice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA