Vreme čitanja: oko 2 min.

"Popile smo rakiju sa mama Borkom": Barbara Bobak o upoznavanju sa Prijom, na ovome joj je posebno zahvalna

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je podelila utiske sa večerašnjeg koncerta u Spensu

  • 2

Novosadska zvezda Barbara Bobak bila je specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović u Spensu.

Zajedno su zapalile masu kada su izvele Barbarin veliki hit "Lažeš me, ljubavi", a po završetku nastupa, Bobakova je u bekstejdžu podelila utiske sa medijima.

Kako nam je otkrila, ona i Prija su se tek danas upoznale, ali su veoma brzo "kliknule" i povezale se.

- Prvi put nastupam pred ovolikim auditorijumom. Imala sam tremu, samo mi je bilo u glavi da sve dobro prođe, ali ovde je organizacija super, divno su me dočekali i na tonskoj probi. I dalje se tresem - rekla je Barbara, pa se osvrnula na upoznavanje sa Prijom.

- Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo pre koncerta. Došla je na tonsku probu, to je stvarno divno od nje. Rekla mi je "Bezveze mi je da se upoznajemo na bini, hajde da se vidimo". To mi je baš prijalo, lepo smo se ispričale, opustila me je... Čak smo i jednu rakiju popile - rekla je novosadska pevačica kroz smeh, pa otkrila kako je "nagovorila" Aleksandru da popiju rakiju.

- Ona je sama tražila, ja sam samo ispratila jer sam ja takav domaćin. Nema smisla da ja ne popijem. Posle je i mama Borka sa nama nazdravila - ispričala je ona.

Barbara je Priji priredila i iznenađenje na bini, kada joj je iznela korpu sa cvećem, ali i domaćim srpskim proizvodima.

- Slanina je domaća, moj tata je pravio, sa belim lukom. Slovački kulen. Sve je provereno, vakumirano, mi to svi isto jedemo, nema šta da brine. Tu je bilo i burence piva, znam da voli. Pored je bilo i cveće, naravno. To je bila mala, vojvođanska dobrodošlica - objasnila je pevačica.

Kako je još otkrila, Barbara će uskoro i publici prirediti iznenađenje, u vidu novih pesama.

- Polovinom maja stiže pet novih pesama. To će biti završetak ovog albuma, pa onda stiže sledeći - rekla je ponosno i kroz osmeh Barbara, pa se još jednom osvrnula na večerašnje reakcije publike u Novom Sadu.

- Očekivala sam reakciju publike, ali ovoliku ne. Čula sam ih i kroz slušalice, srce mi je preskočilo. Stvarno obožavam ovaj grad. Ja živim u najjačem gradu na svetu, živeo Novi Sad! - rekla nam je Barbara, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Dominacija Barbare Bobak na Prijinom koncertu: Na binu izašla sva u koži, ceo Spens peva u glas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA