Vreme čitanja: oko 1 min.

Boki 13 se nakon ukidanja presude potpuno transformisao: Na njemu ponovo luksuzni komadi

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pohvalio se na Instagramu

  • 8
Boki 13, Bojan Jovanovski Foto: Instagram/boki13official

Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 zvanično je oslobođen svih optužbi, pa mu se krivična dela poput pranja novca i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi više ne stavljaju na teret.

Apelacioni sud je doneo odluku da se Bojanu Jovanovskom ukida presuda za krivično delo prevare, nakon žalbi koji je njegov pravni tim podneo Apelacionom sudu.

I nakon što je zvanično slobodan, Jovanovski se potpuno transformisao i pohvalio odmah na mrežama.

Boki se po ukidanju presude opustio totalno i uložio novac u svoju transformaciju.

Makedonac je promenio boku kose, vidno smršao, ali kako se može obnovio svoj garderober pa na sebi nosi komade vrene nekoliko stotina evra.

Podsetimo, presuda "Međunarodne unije" kojom je optužen i osuđen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, ukinuta je i on je zvanično oslobođen svih optužbi, pa mu se krivična dela poput pranja novca i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi više ne stavljaju na teret!

Po odkuci Apelacionog suda, Bokiju se ukinula presuda za krivično delo prevare. Prethodno je njegov pravni tim podneo niz žalbi Apelacionom sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA