Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nastade ozbiljan problem, jer mlada nije nevina": Ljuba Aličić ispričao anegdotu sa romske svadbe, a onda...

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Na jednoj romskoj svadbi ja pevam i vidim odjednom - mladoženja uze flaše pivske da lupa o sto", počeo je pevač

  • 2
Dolazak na aerodrom 02. april 2023. Foto: Kobra

Pevač Ljuba Aličić ima često nastupe na romskim svadbama i veseljima. On je sada ispričao jednu anegdotu sa jednog od tih nastupa.

- Oni (prim.aut. Romi) su tako u stanju da odjednom naprave problem ni oko čega. Nastane problem bez problema i onda se brzo pomire. Veliki su kavaljeri i nikada ne diraju i ne maltretiraju muziku - počeo je Ljuba u emisiji "Divan Šou" kod Ivana Gajića , pa ispričao anegdotu:

- Na jednoj romskoj svadbi ja pevam i vidim odjednom - mladoženja uze flaše pivske da lupa o sto. Šta mu je rekoh, ovaj je poludeo. Tu je bila jedna Vida Jovanović koja je znala romski, a neko na mikrofon stalno vuče...A šuro malen. Ja pitam Vidu šta priča ovaj čovek, ona kaže ne smem da ti kažem. Onda mi je ipak prevela. To što su govorili na mikrofon znači: Mlada nije nevina! Nastade ozbiljan problem. Gotovo, kraj, pakujemo se svi u hotel, prekida se sve.

A onda se desio preokret.

- Ja u sobi kad čujem neki lupaju na vrata. Ajmo Ljubo, ajmo, nastavljamo...Mlada je nevina. Eto tako to bude kod njih - ispričao je pevač za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Kako peva Lazićeva žena! Kaća "razbila" u duetu s Ljubom Aličićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA