Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam bio sa Melinom, nažalost, lepa žena!" Pevač prokomentarisao razvod Džinovića, evo šta je poručio Harisu

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čudi me da je Haris nije sačuvao, njega žene obožavaju", rekao je pevač između ostalog

  • 3
Haris Džinović i Melina Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Milena Đorđević

Pevač Šako Polumenta poznat je po izjavama koje izazivaju pažnju javnosti.

Polumenta je sada komentarisao razvode na estradi, o kojima se poslednjih dana dosta priča, a prvo se osvrnuo na Harisev i Melinin raskid braka.

- Ja sam uvek na muškoj strani. Harisa znam kao kolegu, a Melinu ne znam, voleo bih da je upoznam. Kad su u pitanju takve stvari, mislim da su deca najpreča. Ne bi trebalo toliko ružnih reči da izađe. Moglo je sve ovo da se desi u tajnosti. Deca ne treba da budu tako eksploatisana - rekao je pevač, pa dodao:

- Nije Melina bila sa mnom, nažalost. Lepa žena. Šalimo se malo. Čudi me da je Haris nije sačuvao, njega žene obožavaju. S Melinom. Bio bih, što ne bih. Ma naravno da ne bih, ne bih nikad to uradio, pričamo, zezamo se. Nisam nikad gledao žene od mojih kolega tim očima. Mene su žene uvek tokom karijere napadale, ja ih nisam startovao nikad - otkrio je Šako, pa prokomentarisao razvod Dragane i Tonija.

- Popio bih kafu s Draganom i Tonijem i pomirio bih ih. Oni imaju mnogo lepu decu. Dragana je uvek bila lepa žena. Ovim načinom života puca se po šavovima - istakao je pevač za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Haris Džinović uhvaćen ispred kuće od 2 miliona evra, a tek da vidite u kakva je kola ušao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA