≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je Nikola Rokvić odbio Džejov hit uz koji se lome čaše i liju suze: "Nisam prepoznao pesmu..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- To je kao što je Marinko hteo da izbaci pesmu sa albuma "Ti za ljubav nisi rođena" dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma - rekao je Nikola

  • 3
Nikola Rokvić, Džej Ramadanovski Foto: Antonio Ahel/ATAImages, A. Nalbantjan

Nikola Rokvić govorio je o svom odnosu sa Grand produkcijom koja obeležava 25 godina postojanja i 10 godina od osnivanja Grand televizije, pošto je prve uspehe postigao upravo u ovoj kući.

- Mogu da kažem da sam od početka uz vas i sa vama. Prvi album sam objavio 2006. za Grand, ali sam pre toga gostovao sa svojim ocem. Velike pevače ste iznedrili, velike pesme. Saša Popović je odličan producent i veliki čovek koji je osmislio sve i njemu čestitam. Nadam se da ćete još dugo trajati i davati priliku pevačima, kao što i dajete da uzrastaju i dođu nove zvezde - rekao je Nikola.

- Mi smo se poznavali i ranije, Saša je uvek bio tu za mene i moju porodicu i davao mi je prostora u medijima na čemu sam mu zahvalan. Imamo prijateljski odnos pre svega ali i poslovni. Mislim da je bitan taj međuljudski odnos i kada je tu sve kako treba, barem sa moje strane ali i sa gospodinom Šljivićem i Popovićem, to je uzajaman odnos druženja, prijateljstva i dobrog odnosa u poslu - istakao je Rokvić i dodao:

- Za mene je najbitnije da radim sa dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i koji na posao ne gledaju iz nekih materijalnih pobuda, već i uživaju u tome. Ja se time vodim i hvala Bogu da tako mogu da radim.

On je otkrio da njegov otac Marinko nije verovao u Nikolinu pesmu "Med i slatko grožđe" koja je postala veliki hit.

- Drago mi je, to je pesma sa Grandovog festivala. Kada sam je čuo kod Baše koji je radio i muziku i tekst, doneo sam demo snimak kući i moj tata kad je čuo prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pevam i rekao da ne valja ništa. Ja sam ipak odllučio da je snimim jer kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu posle radost pesma je lepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe sa pesmom "Med i slatko grožđe" - ispričao je Nikola.

Ističe, nije mogao ni da zamisli da će se pesma toliko slušati.

- Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko hteo da izbaci pesmu sa albuma "Ti za ljubav nisi rođena" dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma. Nuđena mi je i pesma "Imati pa nemati" od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više verovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno - istakao je Rokvić za GrandOnline.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Rokvić oduševljen potezom dečaka na ulici: "Vi imate decu, vama su pare potrebnije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA