Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana Mirković o bolesti sa kojom se bori već deset godina: "Godinama sam ćutala i patila u sebi"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Sve je to dovelo do tih posledica sa..."

  • 6
Dragana Mirković Printskrin: TvPink

Pevačica Dragana Mirković ima problem sa štitnom žlezdom, a jednom prilikom je javno govorila na tu temu.

Dragana je tada priznala da je posao u velikoj meri uticao na njeno zdravstveno stanje.

- Napredovala sam, malo sam počela ponekad da pričam kad vidim da je stvarno "udarilo cara do duvara". Ali sam godinama ćutala i patila u sebi. Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Sve je to dovelo do tih posledica sa štitnom žlezdom, problemom koji sam dobila pre 10 godina. Da sam imala predispoziciju za to ja bih to dobila ranije. Znala sam da kažem da me često grlo bolelo od ćutanja, da bi se na kraju ispostavilo da mi je obolela štitna žlezda i da sam dobila još neke zdravstvene probleme. Međutim, ja se ne žalim i mene drži moja pozitivnost i radost - rekla je Dragana svojevremeno za "Informer", pa dodala:

- Godinama me pitaju za Novu godinu šta želim? Pa šta želim, samo da je "status kvo", da se ništa ne menja. Malo mi je neprijatno zbog ovih fotografija ispred dvorca. Ja molim ljude da ne misle da je ovo život Dragane Mirković jer sam ja jedna najnormalnija osoba koja je osećajna, koja saoseća s ljudima, ja sam zaljubljenik u ljude, muziku i publiku. Dragana je majka, supruga i dobar prijatelj, a ovo ispred dvorca je najmanje Dragana Mirković. Mnogi kažu: "Lako je Dragani da govori", ali nemaju pojma šta sam ja sve doživela, preživela, izborila se, pobedila kad sam mislila da je nemoguće i sačuvala dušu. I posle svega imam mnogo ljubavi u sebi.

Podsetimo, Toni Bijelić provodio se prošle noći u predsedničkom apartmanu jednog hrvatskog hotela, javlja poznati hrvatski medij 24sata.hr!

Kako navode, biznismen je organizovao druženje u pomenutom apartmanu na 15. spratu, a na žurku je stigao sa izvesnom prijateljicom Milenom.

"Među zvanicama, pouzdano saznajemo, je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko. Došao je sinoć s prijateljicom Milenom i otišao na 15. sprat, odnosno predsednički apartman", navodi ovaj medij.

Toni se na žurki navodno zadržao kratko i viđen je kako kroz garažu odlazi sa pomenutom prijateljicom.

Inače, Skoko je preko Alke Vuice upoznao Draganu na snimanju njenog spota sa Bobanom Rajovićem.

Na poziv novinara hrvatskog portala spustio je slušalicu i više se nije javljao.

(Telegraf.rs)

Video: Ispovest Dragane Mirković: “Nakon njegove smrti sam mislila da neću nastaviti, Brena me je spasila”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    10. april 2024 | 08:09

    Ćutanje je naj gora opcija oboliš.

  • Suzana

    10. april 2024 | 14:44

    Kad bi ti svaka druga zena ispricala sa kim i cim se sve borila i od cega sve boluje verovatno bi prestala da se samosazaljevas.Ko zna mozda i nebi jer ti si osoba koja samo cuje sebe i samo vidi sebe.To zakljucujem po zrtvovanju sopstvene dece zarad svoje promocije.Cak i surovi zakoni se bore za to da se deca ne opredeljuju za jednog od roditelja u njihovim "igrama bez granica".Ali,neko ne vidi i ne oseca nikog oko sebe.Mozda ga je to i dovelo do stanja u kom je.

  • TONI

    10. april 2024 | 13:29

    Dusa draga, nedaj se carice, posle kise, sunce sija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA