Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sastavila testament i deo ušteđevine prepisala njoj" Slađana malo pred smrt uradila nešto što će dirnuti sve

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica Slađana Milošević je juče ispraćena na večni počinak

  • 16
Slađana Milošević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarna muzička zvezda, Aleksandra Slađana Milošević, preminula je 26. marta u Zemunskoj bolnici, posle kraće bolesti.

Tek nakon 15 dana, rok princeza je ispraćena na večni počinak na groblju Lešče u Beogradu.

Sahranjena je pored oca, Milutina Miloševića, što je i bila njena poslednja želja, a malo ko zna šta je čuvena pevačica uradila neposredno pred smrt, uoči hitne hospitalizacije, kada je bolest uzela maha.

Miloševićeva je godinama unazad imala psa, čivavu Princezu Morgan, od koje se ni u jednom trenutku nije odvajala, čak ni kad je odlazila na snimanja i gostovanja u emisijama. Međutim, svesna da više ne može da se brine o njoj zbog svog zdravstvenog stanja, istaknuta umetnica je donela odluku da je vrati ženi od koje ju je kupila, a zatim je i svog voljenog kućnog ljubimca navela u svom testamentu.

"Slađana je bila jako vezana za svoju čivavu. Od nje se nikad nije odvajala, Morgan je sa njom išla i na snimanja, sastanke, šetnje, putovanja... Svuda ju je vodila. Ona je kroz godina postala sastavni deo nje i Slađana nije mogla da zamisli ni jedan jedini trenutak bez psa", priča izvor te dodaje da je pokojna rokerka neposredno pred smrt donela odluku da je zbrine:

"Nažalost, nije mogla više da se brine o njoj. Bolest je uzela maha... Pred odlazak u bolnicu, Slađana je pozvala ženu od koje je i kupila čivavu i odlučila da joj je vrati. Htela je da bude sigurna da će neko zaista brinuti o njoj dok nje nema. Zbog toga, nakon što je shvatila da su joj dani odbrojani, sastavila je testament i deo svoje ušteđevine prepisala upravo toj čivavi. Zvuči neverovatno, ali takva je bila Slađana. Neverovatna i uvek svoja. Takva je ostala i do smrti", prenosi Republika.

(Telegraf.rs)

Video: Brat joj je ispunio poslednju želju: Sahranjena Slađana Milošević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • masha

    9. april 2024 | 17:42

    Sta tacno je ovde dirljivo?

  • Mrki

    9. april 2024 | 19:19

    Veća je umetnica od mnogih,pa ipak nedovoljno da bude sahranjena u Aleji zaslužnih gradjana !

  • Don

    9. april 2024 | 17:52

    Baš je retkost da rokeri dožive duboku starost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA