≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Hana žestoko o razvodu Harisa i Meline: "Odlično je znala za koga se udaje, budimo realni, on je..."

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dala je i svoj recept za tajnu dobrog i uspešnog braka

  • 3

Influenserku Hanu Hadžiavdagić Tabaković ekipa Telegrafa srela je proteklog vikenda na velikom Masterclass-u u organizaciji "Beauty Icon" na čelu sa Anesom Avdić u Beogradu, gde je, između ostalog, prokomentarisala i razvod Meline i Harisa Džinovića.

Kako je na početku otkrila, obožava da posećuje "bjuti ivente" i srećna je što je žene vole.

- Bilo je fenomenalno, ponosna sam što sam na jednoj ovakvoj manifestaciji. Anesa se meni javila pre mesec dana, da pita: Da li mogu? Kako mogu? Pre svega, ja sam jedan ženski influenser, nekako se tako doživljavam i uvek kad je puno žena, i kada su ovakve neke stavri volim da dođem i da budem tu. Srećna sam što mislim da me u principu žene vole - istakla je ona.

Iako mnogo vremena posvećuje svom izgledu, u šta isto i ulaže, kaže da ipak stiže i da bude domaćica i da čak nešto i skuva, a na pitanje da li je teže biti domaćica ili poslovna žena, ona kaže iskreno:

- Jedno i drugi je teško, zavisi koliko imaš dece i kakva je finansijska situacija? Jako je lagano biti domaćica kada ti je muž fudbaler i kada imaš tri pomoćnice. Mislim jako teško, ne znamk stvarno kako sve stižu. Jako je teško na selu biti domaćica gde ti imaš domaćinstvo, životinje i sve ostalo, a ovamo petoro dece i ručak, večera... Tim ženama kapu skidam, ali skidam naravno i doktorkama i svim ostalik ženama - istakla je.

Za sam kraj prokomentarisala je vrlo aktuelnu temu poslednjih nedelja - razvodi na javnoj sceni. Hana je brutalno prokomentarisala razvod Harisa i Meline, tema oko koje su se mnogi sporili.

- Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvek kažem, mogla sam da izaberem nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozi neku staru Opel Astru, imao primanja za firmu u kojoj je danas direktor, 300 evra. Jedva smo kraj s krajem spajali - doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć plinsku uveče da se ne ugušimo. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti - ističe ona, pa dodaje da potpuno razume Melinu:

- Ne mislim, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa da mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina..."

Na samom kraju ističe da joj je "najžalije što se javno obračaunavaju zbog dece".

- Razumem i njega i nju. On je povređeni muškarac, imala sam to u životu "vrati mi moje stavri, polupotrošene parfeme". Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdelo i ne želi više, i njega koji je povređeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, nije se udala za Tarika, udala se za Harisa Džinovića. Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali ja nemam apsolutno... to je istina. Žena hoće da ide dalje, ajde pustite je na miru, daj čoveče sjaši. Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi saberite se, imate više od 50 godina - zaključila je Hana.

Šta je rekla o  razvodu Dragane i Tonija poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    10. april 2024 | 22:35

    Ne znam ko je ova žena što komentariše ,ali dala je najpametniji komentar u vezi ove lakrdije . Obadvoje su preterali.

  • Ivan

    11. april 2024 | 05:27

    Žalosno je što neka "influenserka" ne može da sastavi prosto proširenu rečenicu.

  • Musa

    11. april 2024 | 07:01

    Jel to Tarik Aziz?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA