≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moja bivša nema prava na bilo šta, a ta straćara i nije moja!" Zaplenjena (nekadašnja) kuća Miće Jovanovića

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovanović ističe da kuća na Senjaku nije njegova od 2009. godine i da mu nije jasno kako se ovo dešava

  • 3
Mića Jovanović Foto: Milena Đorđević

Mića Jovanović oglasio se za Telegraf.rs nakon što je na Senjaku zaplenjena kuća koja je, kako tvrdi, nekada pripadala njemu, ali ju je on prodao još 2009. godine.

Tvrdi da je sve ovo delo njegove bivše žene Milice Đorđević, njenog advokata i izvršitelja.

- Postoji neko ko potražuje nešto, postoji advokat i sudski izvršitelji. Onaj koji potražuje je moja bivša žena Milica koja nema prava ni na šta jer ono što ona potražuje, zaradila je 3 puta više! Nije plaćala poreze na firmu koju sam joj napravio od 600.000 evra, nije vratila pozajmicu Megatrenda iz 2014. od 8.000.000 dinara sto je sada 150.000 evra... Ne znam ni za šta smo joj to dali - kaže Mića za Telegraf.

- Danas je prodata moja gostinjska kuća, koja je u stvari šupa, straćara koja se ruši, za 330.000 evra. Što je najgore, vlasnik toga je Evroazijski centar za strateski menadzment od 15. aprila 2009. Znači, ja sam živeo tu dok je nisam prodao, 2009. godine. Ja živim sada na Zvezdari, ne na Senjaku. Taj izvršitelj se namerio na to što čak nije moje. Ja sam i svoj stan (adresa poznata redakciji) prodao bračnom paru, lekarima, jos 2005. godine. Ljudi se nisu uknjižili ali su platili regularno taj stan, overen je ugovor u sudu, jer nisu bili notari, pa su platili porez, ali zaboravili su da uknjiže. Sad je taj isti izvršitelj napao stan koji je prodat 2005. Ja taj stan nisam video 20 i nešto godina - ističe Jovanović.

Pojasnio je da kuća koja je danas oduzeta navodno to nije smela da bude.

- Ceo plac od 16 ari u vlasništvu je Evroazijskog centra, nije vlasnik Mića Jovanović! Oni nisu smeli da urade ovo danas. Kuća leži na 99 kvadrata, a sudski izvršitelj je dozvolio da pređu preko tuđeg poseda da bi došli do kuće gde su obili i promenili brave. Ovo je nečuveno! - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cg.

    11. april 2024 | 13:48

    Micoo volio si zene i sad ih volis a pič.. moze glave da dodje sto tebe ne zelim jer si lavcina i drugar !

  • xy

    11. april 2024 | 14:30

    A gde ti zivis kad nista nije tvoje????

  • Gaga

    11. april 2024 | 16:22

    Meni tacno dodje zao ovog coveka ajmo mu pomoci nekako jer po svemu ovome sudeci nema covek krova nad glavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA