Vreme čitanja: oko 2 min.

Sloboda Mićalović u farmerkama i beloj košulji "gori" kako izgleda, komentari pršte: "Ženo, koliko si zgodna!"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen stil je elegantniji, ali je u manje formalnim prilikama možemo videti i u ležernom izdanju

  • 1
Predstavljanje knjige Zdravka Šotre Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Slobodu Mićalović su svi navikli u elegantnom izdanju, ali je sada oduševila mnoge kada je "uskočila" u farmerke.

Sloboda već godinama važi za jednu od naših najprirodnijih glumica, a kada je u pitanju njen talenat, ali i beskprekoran izgled, reči hvale ne izostaju.

Njen stil uglavnom više vuče ka eleganciji kada su premijere predstava ili neki gradski događaji, a u manje formalnim prilikama njen izbor je više ležerniji i opušteniji.

Glumica je ovog puta nosila vanvremenski komad koji je godinama modni hit i nepogrešiv izbor - farmerke od svetlog teksasa visokog struka, dok je gore ponela belu košulju.

Zvonasti kroj pantalona, koji je neko vreme ponovo u modi, istakao joj je fantastičnu figuru, dok je šira košulja doprinela opuštenijem izgledu.

Sloboda je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Predivno", "Ženo... Koliko si zgodna", "Lepota", "Kakva žena", "Prelepa si" - bili su samo neki od komentara.

Sloboda je i ranije pokazala da voli kombinacije sa farmerkama jer izgleda sjajno, a oseća se daleko udobnije nego u elegantnijoj varijanti.

Kada je bila u obilasku Porta, obukla je farmerke, bele patike i plavu košulju, te se odlučila za nepogrešiv izbor.

Podsetimo, Sloboda je nedavno zablistala je na crvenom tepihu gde je njenom izgledu doprineo i nakit vredan više desetina hiljada evra.

Prepoznatljiva je po svom stavu, ali i eleganciji kojom odiše, a nedavno je sve prisutne oduševila i na premijeri filma "Jorgovani" u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Glumica se u MTS Dvorani, na premijeri u okviru 52. FEST-a, pojavila u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, sa romantičnom frizurom i šminkom u prirodnim nijansama koja joj je savršeno "legla".

Sloboda je došla u pratnji supruga Vojina Ćetkovića i ponela na sebi nakit koji vredi više od 100.000 evra.

Glumica je izabrala dijamante jednog poznatog brenda i to ogrlicu, minđuše i dva prstena. Najviše vredi oglica koja košta više od 30.000 evra.

Stranica koja se bavi nakitom "What The Cut" je objavila priču o Slobodi koja tvrdi pomenute cifre, a ono što nije poznato jeste da li je glumica ovaj nakit kupila ili ga je samo iznajmila za potrebe premijere, što rade brojne poznate ličnosti, najviše u Americi prilikom velikih događaja kakvi su dodela Oskara, Met Gala i slično.

(Telegraf.rs)

Video: Sloboda Mićalović: Ivan i ja smo sazreli kao glumci u odnosu na prošlu saradnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA