Vreme čitanja: oko 2 min.

Saša Popović novog Ferarija "lagano" parkirao nasred pešačke zone u Beogradu na vodi

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sada se pojavila fotografija njegovog automobila kako je parkiran na pešačkoj površini

  • 3
Ferari Saša Popović Foto: Telegraf, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović uhvaćen je kako je nepropisno parkirao svoj luksuzni automobil, ni manje ni više nego na trotoaru gde je mesto za pešake.

Saša kao strastveni obožavatelj skupocenih četvorotočkaša, ne krije svoju ljubav prema istima, a brojni su automobili raznih marki koje poseduje u svom voznom parku.

Međutim, sada se pojavila fotografija na društvenoj mreži Instagram njegovog automobila marke Ferari kako je parkiran na pešačkoj površini.

To je razbesnelo javnost, te su brojni komentari ispod objave koja je postala viralna za kratak vremenski period.

 "A možda nema para da plati parking", "Ma lagano, šta mu teško", "Zeznuto je kad te svi prepoznaju po tablicama", "Bezobrazluk", "Daleko je garaža", "Kakvo je ovo bahaćenje i skrivanje iza živice?", "I ja bih se parkirao tako da vozim Ferarija" - samo su neki od komentara na račun Popovića.

Podsetimo, Saša Popović ponosni je vlasnik brojnih skupocenih automobila. U njegovoj kolekciji nema čega nema - od Ferarija, Lamborginija, Mercedesa...

Jedan od poslednjih automobila koji je pazario krajem prošle godine, tačnije 21. decembra 2023. godine, je moćni, crveni Ferari za koji je iskeširao čak 500.000 evra.

Reklo bi se da mu je taj trenutno i omiljeni, jer iz njega u poslednje vreme "ne izlazi".

Tako smo mogli da ga vidimo kako na snimanje emisije "Zvezda Granda" dolazi u besnoj mašini, sa širokim osmehom na licu, vidno ponosan i zadovoljan.

Popovića smo snimili dok je bio u poseti jedne luksuzne prodavnice u Beogradu na vodi, gde je "pikirao" novi automobil.

Detaljno je zagledao izloženi model iz svakog ugla, pa ga snimao i fotografisao, a zatim je obavio telefonski razgovor sa nekim i vratio se u prodavnicu.

Na trotoaru pored bio je parkiran njegov skupoceni Ferari koji mu, kako izgleda, neće još dugo biti "omiljena igračka".

Celu scenu možete pogledati OVDE.

Inače, o svojoj ljubavi prema automobilima, Saša je ovako govorio:

- Kada smo 1983. godine krenuli na onu veliku turneju, puno smo para zarađivali. Milione! I to je sve išlo regularno, plaćali smo poreze... U to vreme je sve išlo preko tzv SDK, pa preko žiro računa i imali smo zaista puno para, ali to su bile godine pod sloganom ‘imaš kuću, vrati stan’. Imaš stan, ne možeš da kupiš kuću, ne možeš ni lokale jer su u državnom vlasništvu. Gde smo trošili pare? Na automobile. Ja najviše - prisetio se nedavno Popović i dodao:

- Prvi sam kupovao sve modele Mercedesa ’83, četvrte, pete… Od tada mi je ta ljubav prema automobilima. Naravno, 1993. kada sam izgubio pare kod Dafine, ostao sam klot. Bez ijednog dinara i bez ijedne marke i četiri godine sam se vozio autobusom - ispričao je on za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kakvu mašinu “merka” Saša Popović: Nedavno kupio Ferari, ali tu se ne zaustavlja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sirotinja

    12. april 2024 | 14:12

    Eeeeh ,što Brena nije mene jahala ,sad bi imao Ferrari..!!!!

  • Mane

    12. april 2024 | 18:10

    Seljo bio seljo ostao.

  • Laser

    13. april 2024 | 17:39

    Jednog sunčanog dana kada ostane bez Fererija će plače ko sirotče ,čudo da još nije istapkan do sada ,ako ga nađete bugari ode ferari za burgas .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA