Vreme čitanja: oko 1 min.

"Evo, Haris Džinović i na Cartoon Network-u priča o ženi..." Ljudi počeli masovno da se šale na račun pevača

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisnici mreža su Harisa uporedili sa crtanim likom, koji takođe ima šešir i brkove, pa su se našalili povodom aktuelne teme

  • 7
Haris Džinović suđenje sud razvod Foto: Milena Đorđević

Modna dizajnerka Melina Džinović  rastala se od pevača Harisa Džinovića, nakon 22 godine zajedničkog života.

Nakon suđenja u Prvom osnovnom sudu, na zakazanom prvom ročištu sa kreatorkom, Haris javno iznosi detalje iz njihovog života.

Kao zaključak njegovih dosadašnjih izjava za razne medije, može se reći "da ga je Melina iskorišćavala", a sada je postao meta korisnika mreža.

Putem "Iksa", nastala je jedna objava šaljivog karaktera na kojoj je lik iz crtanog filma koji neodoljivo podseća na pevača.

"Hahaha u pravu si, ne zaklapa", "Melina, idi iz mog doma. Melina. Ti više nisi tu poželjna. Melina. Izmuzla si me Melina. Dosta je bilo Melina.", "E kukavac sinji... u crno ga zavila sponzoruša. Toliko patetično kuka da mi tačno dođe da promenim pol i da mu dam pi*ke, da ga ne slušam više", "Nešto najjače što sam videla u skorije vreme", "Hahaha isti, umreću", "Ovo je legendarno", samo su neki od komentara ispod objave.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca sa Harisom Džinovićem proslavila Ramazanski Bajram

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako

    12. april 2024 | 14:29

    Zene su čudo,a jos mladja100 godina ,dobri Harise. Ne ide,pa ne ide....sve se s godinama smežuralo, tonus opao,a ona u naponu snage zenske.Ne moze da te gleda...tako ce i Ristovski da kuka.

  • Roki

    12. april 2024 | 14:00

    Dosadni ste više sa Harisom....

  • 534

    12. april 2024 | 14:47

    Obaveštavamo cenjene sugrađane da će u subotu 13. Aprila u Mesnoj zajednici Boro i Ramiz Gospodin Haris Džinović održati predavanje na temu rogovi kod bika dvogodca. Zbog velikog interesovanja isto predavanje će biti održano i u nedelju u 20 časova u istom prostoru. Nakon predavanja Haris će otpevati nekoliko tužnih pesama i slikati se sa zainteresovanim rogonjama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA