Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati kompozitor spasio Prijovićku u Zvezdama Granda: "Popović priđe i kaže da neće da toleriše..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa Aleksandrom je postao prijatelj još u takmičenju

  • 2
Miloš Miša Mijatović, Aleksandra Prijović i Saša Popović Foto-kolaž: Marko Jovanović, Antonio Ahel/ATAImages

Harmonikaš i kompozitor Miša Mijatović prisetio se svog žiriranja u Zvezda Granda i otkrio kako je spasio Aleksandru Prijović od ispadanja i Sašu Popovića ubedio da je ostavi.

Kako se na početku prisetio, Priju su upravo ocenjivali on, i njegove kolege Bosanac i Steva Simeunović.

- Aleksandra Prijović jeste zaista izuzetak i najveći uspeh je postigla. E sad, znamo sve šta je i kako je radila, da ne ponavljamo to sa ovim arenama i tako dalje, da je stvarno postala najveća zvezda u regionu. Sećam se sam bio u žiriju kad se ona takmičila u Zvezdama Granda. Tada smo bili Steva Simionović, Dragan Bosanac. Ja sam bio predsednik žirija. Tada su se samo ocene naše uvažavale, nije se pitala publika - rekao je on gostujući u emisiji "Puls Srbije".

Sa Aleksandrom je postao prijatelj još u takmičenju.

Prijovićka i ja smo postali prijatelji još u takmičenju. Čak me je često i konsultovala za neke pesme koje je da peva. Ona je izvanredan pevač, izvanredan talent, pogotovo u toj narodnoj muzici. Sad, ona je malo u poslednje vreme otišla više u tu klupsku varijantu što je normalno u trendu i tako dalje. Ona je bila najbolja, najbolji pevač apsolutno u toj sezoni kad se takmičila i bila je moj favorit. To svi znaju, ja to nisam krio.

Ipak, jeda Prijin postupak naljutio je Saša Popovića zbog čege je visio njen ostanak Zvezdama Granda:

- Ona je radila, normalno, da bi sebi izdržavale u to vreme po klubovima. Jednu noć pred takmičenje, recimo petak, ona je pevala do četiri sata ujutru i došla je sutra u takmičenje. Na probi, oseća se da je malo promukao glas. Ali smo mi pet, šest kola pre toga, znali ko je ona i šta je i apsolutno smo joj uvek davali po dvanaest bodova - najveću ocenu. Saša Popoić posle te probe priđe meni i kaže: "Vidi, ja ovo neću da tolerišem za Prijovićku! Ako je njoj preče bilo da peva u diskoteci nego ovde..." i tako dalje, bilo je maltene da je izbacimo u tom kolu!

No, tada je Mijatović uspeo da "spasi Prijovićku" i natera Popovića da je ostavi u takmičenju.

- Ja sam mu rekao i njemu, a i Bosancu i Stevi da svi mi znamo kako ona peva. Sad zbog toga što je ona ovog momenta malo promukla i tako dalje, to ne znači da treba da je izbacimo. Tako da sam joj indirektno pomogao na neki način da ostane tu i ona je i dan danas zahvalna zbog toga i pominjamo to često kad pričamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    13. april 2024 | 02:31

    i ja se te emisije odlicno secam. I isto se prisetim cesto zoga kad je bidim na ekranu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA