Vreme čitanja: oko 3 min.

"Sloba je zaboravio sve što sam uradila za njega, bila sam mu i na sahrani oca. Ovo se neće vratiti na dobro"

A. Š.
Z. R.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pevačica oštro o situaciji oko pesme sa folkerom

  • 8
Dara Bubamara, Sloba Radanović Printskrin: Telegraf TV, Antonio Ahel/ATAImages

Folk pevačica Dara Bubamara je gostovala u našem "Petkastu" i govorila o nedavnoj situaciji sa kolegom Slobom Radanovićem pošto ga je optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše" koju je ona kupila još pre nekoliko godina.

Dara je otvorila dušu i iznela detalje svog života, ali se osvrnula i na Slobu, te prokomentarisala kako je on sada snimio i na album stavio pesmu koju je Marina Tucaković napisala za Daru i Željka - momka koji tek počinje i pravi karijeru.

- Ja sam mnogo anonimnih pevača probila. Uvek želim da pomognem mladima. Te 2021. zvala me je Marina da dođem kod nje i da čujem pesmu koju je uradila. Rekla mi je da ima jedan momak izgleda kao Riki Martin da je talentovan i da lepo peva. Rekla je da bi bilo super da mi snimimo duet Infarkt moje duše. Meni se tada tata razboleo mesec dana nakon snimanje je preminuo. Tako da sam pesmu snimila iz srca. Dečku je ta pesma trebalo da bude na albumu ali je zbog tri smrtna slučaja izlazak albuma prolongirao. Nedavno Slobu na televiziji čujem kako priča da je Marina pesmu radila za njega. Zove me Željko i pita: "Jesi ti čula šta priča?". Ja sam poludela. A zašto? Zato što Sloba ide po televiziji i prosipa priču kako pomaže mladim nadama, a ovako podmeće nogu dečku koji počinje - istakla je pevačica, pa nastavila:

- On se pravi lud, kao ne zna da sam ja otpevala tu pesmu, a ovamo šalje moj snimak Ceci i Tanji Savić i nudi im duet. Međutim, ništa od toga. Ja sam ovom dečku rekla da izbaci odmah pesmu. Zaboravio je Sloba da sam sto puta bila uz njega, da sam mu pomogla, da sam snimila duet sa njim, da sam mu bila na sahrani oca. Sve je zaboravio. Ne prebacujem, ja sam to sve od srca uradila. Ljudski je bilo da me pozove, čekala sam da da me okrene, a da me je okrenuo i pitao rekla bih mu uzmi snimi.

- Ne može da ide po televiziji i priča kako je Marina Tucaković napravila pesmu za njega. E pa nije za tebe nego je nama napravila. Onda sam okrenula firmu koija se bavi zaštitom prava a koja ima sedište u Grčkoj i u Engleskoj i skinuli su mu pesmu. Oni su u tom trenutku probudili u meni Vladimira Vladimiroviča Putina, raketu sport plus bez navigacije. Rekla sam gasi. Onda su opet stavili pa sam opet ugasila. Mi imamo dokument da je pesma naša. Mislim pesma nije moja, pesma je od Željka Nikolića, da je pesma moja ja bih mu odsekla glavu. Ja sam samo želela da zaštitim tog dečka. Sloba se predstavlja kao pobožan, kako pomaže mladima a u stvari je pokvaren. Mora da se zna ko je Dara Bubamara a ko je neki početnik. Ja sam mislila da je on normalan ali očito da ima neke loše savetnike. Svaki uspeh na konto tuđih suza i nerviranja, ne vrati se dobro - rekla je Dara u podkastu Telegrafa, "Petkast".

(Telegraf.rs)

Video: Dara Bubamara ekskluzivno za 5cast: "Za prvog muža sam se udala da me ne bi hapsili!" T

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA