≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dabome da mi je žao, ali nemam šta da brinem": Gastozov otac progovorio o sinu koji je u zatvoru u Tajlandu

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - objasnio je Gastozov otac

  • 4
Nenad Marinković Gastoz, Svetislav Sinđelić Đura Foto-kolaž: Google Maps, Antonio Ahel/ATAImages, TV Happy

Svetislav Sinđelić Đuro prokomentarisao je to što mu je sin Nenad Marinković Gastoz uhapšen i u zatvoru je u Tajlandu.

Kaže, on ne može da mu pomogne.

- Evo me tu sam pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv na*ebaće - kroz osmeh je rekao Đuro.

- Dabome da mi je žao, ali znam da će sve da bude dobro. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - objasnio je Gastozov otac za Kurir.

Podsetimo, bivši rijaliti igrač i influenser Nenad Marinković Gastoz priveden je pre nekoliko dana na Tajlandu.

Naime, on je zaustavljen tokom rutinske kontrole, a kada je utvđeno da je pod dejstvom nedovzoljenih supstanci, odmah je priveden u stanicu policije.

Reper je pokušao da se izvuče, ali mu to nije pošlo za rukom. Trebalo je da plati kaznu, ali je naveo da nema novca, nakon čega su ga priveli. Nije poznato koliko dana će da služi kaznu za nedozvoljene supstance.

Inače, Gastoz godinama unazad ide na ovu egzotičnu destinaciju i nije prvi put da je doživeo neprijatnost. On je tamošnjim organima reda navodno "odlično poznat".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Какав

    15. april 2024 | 15:21

    Отац такав син!

  • Cuj

    15. april 2024 | 16:55

    Reper...

  • Darosava

    15. april 2024 | 15:21

    Ajde, šta se čeka!? Hitno da vlada reaguje i plati kaznu i ovu javnu ličnost izbavi iz bajbokane. Kada su slali avion za onoga Babića krimosa u Libiju mogu i za ovog narkosa. Zašto silaziti sa strane kriminala na stranu poštenja kada je unosnije baviti se mutnim radnjama a zatvore osloboditi za ove koji se groze kriminala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA