Vreme čitanja: oko 4 min.

Maja Berović napravila rusvaj na najluđoj žurki u Beogradu, pa otkrila stvar koju mužu nikad ne bi oprostila

A. Š.
Z. R.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Pevačica je napravila haos svojim hitovima na najluđoj žurki u Beogradu

  • 1

Muzička zvezda Maja Berović je pre dve noći bila specijalni gost na žurki koja je organizovala jedna od napopularnijih stranica na društvenim mrežama, pod nazivom Negujmo srbski.

Kao i uvek, Maja je napravila haos svojim pojavljivanjem, a hitovima je dovela već dovoljno zagrejanu žurku do usijanja.

Pevačica koja važi za pozitivnu i nasmejanu je pred nastup  otkrila za medije da li postoji dan kada nije raspoložena.

- Kada pevam ne. Kad god imam nastupe ja sam raspoložena, zato što volim to što radim, tako da ne može biti drugačije - rekla je pevačica, pa otkrila omiljeni mim sa stranice Negujmo srbski vezan za nju.

- Njihov - Majo Berović, to mi je najjače - priznala je ona, pa istakla da je pesma "Oženjen" slušana bila od samog početka, te da nije sada "eksplodirala" kako su komentarisali.

- Ona se od početka izdvojila, onako najbolje što bi se reklo, tako da još uvek živi hvala Bogu - rekla je ona.

Maja je sada otkrila da će biti novih pesama, te da ima još noviteta sprema u studiju.

- Nove pesme se rade, pripremamo novi album, tako da će ih biti, mora - istakla je ona, pa progovorila o majčinstvu, te koliko joj teško pada odvajanje od sina zbog posla.

- Uvek je teško, ali Bože moj, mora čovek da radi i nastavi život da živi kakav je i živeo, ne skroz, ali prosto se mora raditi - iskrena je pevačica, pa istakla da sin već zna da ona ide na nastupe kada odlazi.

- On zna, kaže mi: "Mama posao, mama peva" i već on vrlo dobro zna šta ja radim. Ne puštam mu moje pesme, ali i te kako prepozna moj glas kada čuje neku moju numeru na radio stanici. Ali moram da kažem da obožava "Ne računaj na mene", to je jedina pesma koju smo pustili u autu, on je čuo i svaki put je traži - rekla je ona.

Maja je sinonim za stabilan brak, te je otkrila savet za isti, ali i kako bi posavetovala kolege koji su trenutno u procesu razvoda.

- I jedno i drugo je vrlo teško. Nema tu nikakvog recepta za uspešan brak, prosto mora postojati to razumevanje, ljubav iznad svega i kompromis. To su tri stvari koje ja smatram jako važnim. A savet za razvod - ja baš nisam pogodna za savetovanje i ne daj Bože da puknem - istakla je muzička zvezda, pa otkrila šta Alenu ne bi oprostila nikada.

- Teško pitanje. Ja njega pre svega volim kao čoveka, i svašta bih mogla, ne mogu da kažem da oprostim, ali da mu progledam kroz prste. Ne bih mogla možda prevaru da oprostim nikada, to je nešto što se ne oprašta - istakla je pevačica.

Brakovi koji traju godinama, pa i decenijama na estradi su se rastali, da li bi volela da se isti ponovo sastave.

- Ako se nešto rasklopilo, to ne treba više sastavljati. Kad se nešto pokvari kakvo može biti ako ga opet spojiš? Što je rekao Haris kada polomiš hleb, pa kad ga ponovo sastaviš kakav će ponovo biti? - rekla je.

Maja je privlačila poglede svojim stajlingom, a sada je priznala šta ne bi volela da se opet vrati u modu.

- Ne bih volela da se vrate one čizme sa ogromnim platformama i bodljama što sam ja svojevremeno nosila kada sam snimala spot za pesmu "Devojka sa juga". To je bio taj period i mislim da je to nešto najgore i najružnije što su ikada izmislili - rekla je, pa priznala da je imala modne promašaje u prošlosti.

- Kako ne, više ima takvih nego ovih normalnih - kroz šalu je rekla pevačica, pa dodala:

- Čoveku se omakne. Ja nekada ustanem ujutru pa mi ništa ne ide, mislim da je to normalno i da to uopšte ne treba gledati kao neki skandal, svima se to dešava. Nisam obraćala pažnju na to ko se loše oblači, ja uglavnom gledam se dobro oblači, a ima ih dosta, ja evo na primer (smeh). Takođe, Severina, Jelena Karleuša, Ceca, Nataša Bekvalac, ima ih uostalom dosta.

Muzičke zvezde Ceca Ražnatović i Maja Berović ukrstile su glasove i prepevale jedan od Cecinih najvećih hitova "Ne računaj na mene", a pevačica je sada otkrila da li bi to ponovila.

- Ja volim Cecinu pesmu "Čulo bola" - rekla je, pa istakla da je vrlo zadovoljna prethodnom saradnjom, a onda otkrila sa kojom pesmom je počinje nastup na pomenutoj žurci.

- "Džin i limunada" je tako očekivano bilo, ali mora biti iznenađenje.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović napravila ludilo u Sent Luisu: O njenom autfitu će se pričati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    15. april 2024 | 19:30

    Ona baš sve neguje srbski,i muzika i govor,ma nema šta,a tek ono muzička zvezda,da li se smejati ili plakati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA