Vreme čitanja: oko 1 min.

"Deo brade mi je otpao zbog stresa!" Naš pevač o čoveku koji mu je odgrizao uvo, od tada zahteva obezbeđenje

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijel zbog traumatičnog iskustva ima gard kad mu neko priđe

  • 0
Danijel Alibabić Danijel Alibabić, Foto: Privatna arhiva

Pevač i bivši član sada već raspale grupe "No name" čiji je najmlađi član i bio, Danijel Alibabić jednom prilikom je progovorio o neprijatnoj situaciji, koju je doživeo 2017. godine tokom jednog privatnog nastupa u Crnoj Gori, zbog čega je bio primoran da pravdu potraži i na sudu.

Danijel je tužio čoveka koji mu je doslovno odgrizao uvo.

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel svojevremeno za "Blic" i otkrio da od tada uvek vodi obezbeđenje sa sobom:

- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem. Od tog dana uvek tražim obezbeđenje gde god da odem.

U septembru 2021. godine, Danijel je izgovorio  sudbonosno "da" izabranici Oliveri Bibi Barović, a već četiri meseca kasnije su dobili sina Mihajla. U septembru 2023. godine, dobili su i ćerku, Iman Tomnu Alibabić.

(Telegraf.rs)

Video: Danijel Alibabić organizovao luks svadbu: Prvi snimci sa slavlja u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA