"Moja princeza!" Aleksandra se porodila, ali i Dejan ima razlog za slavlje! Saopštio srećnu vest u ponoć

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Oglasili se on i njegova devojka Jovana

Rijaliti igrač, Dejan Dragojević, nakon romanse sa Aleksandrom Nikolić, koja se neslavno završila, uplovio je u vezu sa Jovanom Stojanović.

Da je ponovo zaljubljen, prvo je krio od javnosti, a kada je njihova veza postala stabilna, počeo je da se pojavljuje na javnim događajima sa njom, ali i da kači njihove zajedničke fotografije i snimke.

Dejanovoj izabranici je danas rođendan, a Dragojević joj je priredio iznenađenje malo pre ponoći.

Na svom Instagram profilu objavio je snimak sačinjen od njihovih najlepših i najluđih uspomena, a u opisu joj je poručio:

- Tačno u 00:00 počinje tvoj dan. Dan kada se rodila moja princeza, toliko smo udaljeni a sudbina nas je tako lako spojila. Kažu da Bog da uvek ono čemu čovek teži, ja jesam težio tome da me neko voli najviše, da bude sličan meni i da mi život bude kao bajka, ali nisam mislio da ću ikad naići na takvu osobu koja će mi tu bajku sa papira pretvoriti u stvarnost. Volim te najviše na svetu i hvala ti na svemu - poručio je Dejan svojoj lepšoj polovini, a ona je prokomentarisala kratko, ali dovoljno jako:

- Volim te! - poručila mu je Jovana, a snimak pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Dragojević posetio najstariju džamiju na svetu: Njenu izgradnju u Medini započeo je prorok Muhamed

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA