Vreme čitanja: oko 1 min.

Biljana Sečivanović sina dobila u najtežem periodu života, danas mu slavi punoletstvo: Sad ga ponosno pokazala

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilja je zablistala u crno-beloj kombinaciji i sa visokim repom

  • 0
Punolestvo sina Biljane Secivanovic Foto: Nikola Anđić

Pevačica Biljana Sečivanović organizovala je gala slavlje povodom proslave punoletstva svog naslednika Mateje u jednom beogradskom restoranu.

Biljana se pobrinula o svakom detalju punoletstva njenog mezimca na kome se okupio veliki broj njegovih drugara, ali i njenih prijatelja i kolega.

Bilja je zablistala u crno-beloj kombinaciji i sa visokim repom, dok se sa osmehom dočekivala goste ispred sale.

Fotoreporteri  su uslikali i njenog muža Aleksandra, s kojim je izgradila velelpno imanje u okolini Beograda gde živi sa sinom Matejom kojeg je dobila u prvom braku i sa ćerkom svog sadašnjeg supruga.

Inače, Biljana je u Austriji donela na svet sina Mateju. Međutim, rođenje sina nije mogla da proslavi kako je želela, jer joj se desila velika porodična tragedija. Njen sestrić Nikola je preminuo nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću.

- U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici. Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na "trodonima", imao je stravične bolove. Kupala sam ga i gledala užasne prizore. U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav - rekla je Biljana, te dodala da se ubrzo porodila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA