Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska rijaliti zvezda ljubav traži na Tinderu! Među stvarima koje voli navela one najpristojnije

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša rijaliti učesnica je otovrila profil na popularnom sajtu za upoznavanje, a evo šta "on" mora da voli

  • 0
Jelena Golubović Foto printskrin:Red TV

Bivša zadrugarka, rediteljka i glumica Jelena Golubović odlučila je da na Tinderu, popularnoj aplikaciji za upoznavanje potraži novu ljubav.

Golubovićeva je napravila profil na ovoj plaformi i sa postavljenih nekoliko svojih fotografija, stavila je i kratak opis o njoj.

Ima 44 godina, voli čitanje, filmove, putovanja i pozorište - stoji u opisu Jeleninog profila, kako bi je osobe istih interesovanja lakše našle.

Pobednicu pete i sedme sezone rijalitija "Farma" od njenog odnosa sa Čupom Kalačom nismo imali prilike da vidimo u novoj ljubavi.

Čupo danas uživa u braku i deci, a pre dve godine je otkrio i u kakvom je odnosu sa Jelenom.

- Hvala Bogu sve je dobro. Čitam kako sam propao, što nema veze sa istinom. Imam ćerku i četiri sina. Tako da ne znam kako to neki misle da sam propao, kad sam najbogatiji čovek na svetu. Ima li šta vrednije od toga. Ali idemo dalje. Radim i dalje imam firmu za transport. Radi se, živi se, a možda nekome ne odgovara što ne može da se meša u moj život. Takođe putujem sa suprugom Hercegovkom i ništa nam ne fali - rekao je on 2022. godine za domaće medije, pa dodao:

- Sve je okej. Šta je bilo bilo je. Nemam ništa sa tom ženom. Moj život je posle rijalitija otišao u drugom pravcu. Sa rođakom Sejom Kalačom sam aktivan veoma, a vidim da se ona vratila rijaliti životu. Moj život se nakon rijalitija promenio na bolje. Ne mogu da se žalim, ali je borba velika. Što se rijalitija tiče, nikad ne reci nikad, ali videćemo sve zavisi od ponude. Jasno je samo da bi se mnogima pomrislili konci kada bih se ja pojavio.

(Telegraf.rs)

Video: Miljan polio Jelenu vrelom kafom, ona mu žestoko uzvratila: Neviđeni haos u Zadruzi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA