Vreme čitanja: oko 1 min.

Britni Spirs se zvanično razvela od Sema Ašgarija: Poverljiva dokumenta otkrivaju pravu istinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi incident koji je izazvala u noći između 1. i 2. maja u jednom hotelu, nakon nervnog sloma koji je doživela, zabrinuo je javnost

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari Foto: Profimedia/VALERIE MACON/AFP

Britni Spirs i Sem Ašgari službeno su razvedeni.

Dokumenti koje je su novinari dobili na uvid pokazuju da su se bivši supružnici držali predbračnog ugovora, piše "Page six". Britni će zadržati sav nakit i ostale lične predmete, kao i zaradu koju je ostvarila pre, tokom i nakon njihovog braka.

Osim toga, sudska dokumentacija navodi da postoji dodatna imovina koja će se podeliti prema njihovom predbračnom ugovoru.

Novinarima je rečeno da je razvod rešen u prijateljskom raspoloženju, uglavnom zbog predbračnog ugovora.

Nakon što se saznalo da se par razvodi, kružile su glasine da je to zbog njene prevare. Izvor je tada rekao da je Sem pokušavao da pregovara o uslovima predbračnog ugovora, ali je on to demantovao. Ašgari je podneo zahtev za razvod od Britni 16. avgusta, navodeći "nepomirljive razlike".

Podsetimo, u noći između 1. i 2. maja Britni je izazvala skandal u jednom popualrnom hotelu u Los Anđelesu, zbog čega je reagovala i policija, ali i Hitna pomoć.

U scenama koje podsećaju na njen krah iz 2008. godine, Spirs je izazvala sve veću zabrinutost zbog svog nedavnog ponašanja, uz nove tvrdnje da je "potpuno nefunkcionalna".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA