Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola nastavlja da trči po jakom pljusku, usnimio gde se nalazi: Oko njega pustoš, njega ništa ne zaustavlja

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač je od rane zore na nogama...

  • 2

Pevač Nikola Rokvić krenuo je na put dug 1.060 kilometara do Egine, pre 13 dana, a svoje svakodnevne aktivnosti tokom hodočašća deli sa na društvenim mrežama.

Nikolin cilj je da prikupi sredstva za pomoć deci koja su onkološki pacijenti, a javnost svakodnevno izveštava o tome gde se nalazi.

Njega od jutros, na najtužniji dan za sve vernik - Veliki petak,  nisu sačekali baš najlepši uslovi, ali je težak, ali ujedno i lep put svog svog cilja, nastavio...

Pevač je sada objavio snimak na Instagramu i pokazao da pešači i po pljusku i oluji, sivi oblaci su ga okruživali, a loše vreme ga nije sprečilo da nastavi svoje hodočašće.

Nikola Rokvić Printskrin: Instagram/nikolarokvić

Podsetimo, Nikola Rokvić oglasio se ranom zorom na Veliki petak, podelivši na svom profilu fotografiju razapetog Isusa Hrista, uz citat besede Justina Ćelijskog iz 1924. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Sunce se probija kroz tamne oblake: Rokvić na teškom putu posvetio snimak deci stradaloj u Ribnikaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbbgd

    3. maj 2024 | 17:58

    Au bre, stvarno smoriste sa njim. Užičanin 70 i kusur godina ide već 2 meseca peške za Pariz pa niko da napiše šta je sa njim. Od ovog ne sme čovek više ni frižider da otvori.

  • Toni

    3. maj 2024 | 18:47

    Dosadan bre. Nagrada ide u elitu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA