Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sa našim poslovima je teško, imamo pomoć" Rokvić ima 3 deteta, a na pitanje o proširenju porodice rekao je...

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predivnim rečima Nikola nam je nedavno govorio o porodici

  • 0

Pevač Nikola Rokvić u srećnom je braku sa manekenkom Bojanom Barović. Iz velike ljubavi zajedno su dobili troje dece, koja su njihova najveća sreća.

Nikola ne krije da obožava decu, ali, kada smo ga nedavno pitali da li planira da proširi porodicu za još jednog člana, rekao nam je:

- Mislim da je dosta. Troje male dece sa našim poslovima, nije lako. Zahteva mnogo odricanja, mnogo dobre organizacije, prvenstveno da se u potpunosti posvetiš toj deci i da ih izvedeš na pravi put. Mislim da je ovako troje dobro. Sad je intenzivan period, mala deca, mnogo posla. Teško je, ali lepo - priznao je Nikola, a kada smo ga pitali imaju li pomoć, rekao je:

- Imamo pomoć, tu su nam i bake. Trudimo se da provodimo 100% vremena sa decom, pogotovo moja Bojana. Ja se takođe trudim da pored svih obaveza i putovanja ni u jednom trenutku ne propustim neki deo njihovog odrastanja - priznao je pevač i dodao...

- Od jedne velike zvezde sam čuo, još pre nego što sam dobio decu, rekao je: "Kada bih vratio vreme, više bih ga provodio sa svojom decom". Brzo odrastu, propuste se stvari. Lepa je karijera, lepa je sva ta popularnost, ali osnova i baza je porodica. Deca su najbitnija, tako da, hvala Bogu da sam to nekako osvestio i da se trudim da budem uz njih - rekao nam je Nikola nedavno, kada smo sa njim popričali nakon jednog nastupa u Budvi, što možete poslušati u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Sunce se probija kroz tamne oblake: Rokvić na teškom putu posvetio snimak deci stradaloj u Ribnikaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA