Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moj život je krenuo u lepšem smeru kad je on umro" Jelena Vučković za Telegraf progovorila o nasilju i Šijanu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ističe da bez obzira na sve, nije oskudevala, i da je Goca gotovo sve pare koje zaradi - slala njima tada u selo

  • 5
Goca Božinovska i Jelena Vučković, Zoran Šijan Printskrin: instagram/miresijan, Youtube/Grand Magazin, Foto: Marko Jovanović

Ćerka Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković nakon što je u jednoj emisiji u suzama pričala o svom detinjstvu, oglasila se za Telegraf i otkrila na šta je tačno mislila, kada je izjavila da "ne bi bilo dobro kada bi iznela dublje stvari" u javnost.

Na samom početku je odmah stala u odbranu svoje majke, koju mnogi osuđuju u komentarima, ali i otkrila zbog čega se nerado seća detinjstva koje je provela sa bakom u selu.

- Da vam nešto kažem iskreno, moja majka nije ništa kriva... Ja sam pričala o dedi, otac moje majke je bio čovek koji je dosta pio i bio je preke naravi... Stalno bi dolazio pripit i maltretirao baku i sve oko sebe..Bila sam mala i nemoćna, pa sam pokušavala da joj pomognem - istakla je Jelena za Telegraf i dodala:

- Moja majka je uvek bila uz mene, bila je mlada, borila se i radila. Svaki dinar koji zaradi poslala bi za nas da imamo lepo da živimo, ništa mi nije falilo što se toga tiče...

Jelena Vučković Printskrin: Youtube/Grand Magazin

Jelena je navela da je baka trpela ozbiljno nasilje od strane dede, jer je on bio "preke" naravi kada popije.

Kasnije, Jelena je prešla da živi u Surčin, sa majkom i Zoranom Šijanom.

- Deda je bio težak čovek, znao je baku da povredi dosta puta, pa smo se stalno sklanjale od njega... Onda sam počela da živim u Surčinu sa mamom i pokojnim Zokijem, tada smo čekali da se moja sestra Zorana rodi. Zoki je bio divan i prihvatio me kao svoje dete... baka i ja smo dosta vremena provodile sa njima. Deda je u međuvremenuo umro i moj život je krenuo u jednom lepšem smeru...

Pomenula je i Šijana, za kojeg tvrdi da ju je mnogo voleo, te i da je on zahtevao da se preseli iz sela i dođe da sa njima živi u Surčinu.

Goca Božinovska i Jelena Vučković, DM Sat Nova Godina, Pozarevac Foto: A. Nalbantjan

- Zoki me je puno zavoleo i rekao mami da se ja preselim da živim sa njima, ali ja nisam mogla od bake da se odvojim pa je i ona bila sa nama... Onda se sestra rodila, pa moj brat Miroslav, krenula sam u školu u Beogradu, baka je tu bila dosta i pomagala oko Zorane i Mirka. Najsrećniji dani su bili kad su mi se sestra i brat rodili...

Kako je na kraju napomenula, jako joj je "žao što bilo ko optužuje njenu majku za pomalo teško odrastanje".

- Žao mi je što moju majku osuđuju, ona je jedan veliki borac i čovek. Sve je uradila za mene brata i sestru - dodala je Jelena za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    6. maj 2024 | 13:24

    Jeca je jedna fina devojka vrlo skromna i normalna,nije mnogo oricala o Goci ali i kad jeste bilo je to u superlativu.Srecno Jeco budi svoja kao sto i jesi!

  • Верка

    6. maj 2024 | 14:02

    Мајка Гоца се старала о њој како је знала и умела, а ипак је неки осуђују. Нико не помиње оца, тада много популарног Радета Вучковића

  • Rola

    6. maj 2024 | 15:01

    Goca je jedna divna i normalna žena samo jednom samo bili u društvu na slavi i stekao sam utisak kroz njene priče o deci o ljudima sa kim je živela da je prava žena i majka. Svako može da prodaje maglu ali Goca je žene i majka koju bi svaki čovek i dete poželeo za sebe. Svako ima pravo da misli šta hoće ali Goca ima još jednu kuću u Jagodini a napravila je svojom skromnošću i odanošću prema deci i svojim partnerima i roditeljima od istih.Goca čista desetka u svemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA