≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zabeležili smo "sliku godine" u Malmeu: Srpkinja i Hrvat zagrljeni, on u "šahovnici", ona razvukla trobojku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslali su najlepšu poruku, kratku i jasnu: "muzika je ljubav"

  • 3
Evrovizija Malme 2024 fanovi Foto: Filip Plavčić

Ekipa Telegrafa nalazi se ispred arene "Malme", gde će se večeras, 7. maja, održati prvo polufinalno veče Evrovizije, a pred sam početak zabeležili smo "neverovatne" kadrove.

Kako će se večeras predstaviti i naša predstavnica Teya Dora, ali i hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja, naša ekipa zabeležila je - skromno, ali sigurno fotografiju godine.

Među "more" publike koja se sjatila ispred Arene, "uhvatili" smo Hrvata i Srpkinju i to zagrljenje.

On u majici popularne "šahovnice", a ona sa čuvenom "srpskom trobojkom", pozirali su zagrljeni i poslali najlepšu poruku, kratku i jasnu: "muzika spaja".

Najemotivnije fotografije i snimke koje smo zabeležili pogledajte u galeriji, ali i videu u tekstu.

Podsetimo, program počinje u 21 čas, a tri sata pred veliki događaj, u blizini Malmo Arene, zatekli smo predstavnika Hrvatske, Bejbi Lazanju, koji važi za ovogodišnjeg favorita.

Iako će se veoma uskoro naći na velikoj sceni, vreme pred nastup Lazanja je iskoristio kako bi se opustio i prošetao sa svojom partnerkom ulicama Malmea. Dok mnoge njegove kolege koje nastupaju večeras imaju probe, on prosto - uživa!

Kratko smo porazgovarali sa njim i pitali ga da li je prisutna euforija, iako je očigledno da tremu nema.

- Nisam još uzbuđen, ali počinjem da budem kad razmišljam o ljudima kod kuće. Srećan sam kad su svi tamo srećni, sve su organizovali... - naveo je Lazanja kroz osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    8. maj 2024 | 06:05

    KAKO MI SRBI IMAMO.KRATKO.PAMCENJE...ZACAS ZABORAVIMO I JASENOVAC..I HERCEGOVACKE JAME....BLJESAK I OLUJU SVE ZARAD NEKE GLUPOSTI KOJA CE NAS OPET SKUPO KOSTATI .....DAJTE VISE SHVATITI DA NIJEDAN USTASA NE ZELI DOBRO SRBINU.....TAKO JE ODUVEK BILO I BICE ...SVE OSTALO JE ZAVARAVANJE....STO RECE JEDAN PISAC KO NISTA NIJE NAUCIO IZ ISTORIJE ZAUVEK PONAVLJAC

  • ЈАја

    8. maj 2024 | 07:23

    Браво ! Исто мислим као и Ви !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA