Vreme čitanja: oko 1 min.

Pejović posetio "Dom za decu" u Nišu, pa iznenadio štićenike nakon što je najavio spektakl na Tvrđavi

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle dve godine, ponovo je u centru dešavanja na jugu Srbije

  • 0
Aco Pejović Foto: Vanja Obradović

Pod pokroviteljstvom grada i Turističke organizacije Niš, Aco Pejović, zakazao je velikii solistički koncert 1. juna na Tvrđavi.

Tačno nakon dve godine, kada je niška Tvrđava bila pretesna da primi sve obožavaoce ove regionalne zvezde, Pejović sa svojim timom sprema još jedan spektakl u gradu na Nišavi.

Tim povodom u hotelu "Ambasador" organizovana je i konferncija za novinare u Nišu na kojoj su se medijima obratili gradonačelnica Dragana Sotirovska, Aco Pejović i menadžer Bane Obradović.

Dolazak u Niš, Pejovic je iskoristio i kako bi obišao "Dom za decu i omladinu Dusko Radovic", gde je osim druženja, svima podelio i prigodne poklone i pozvao sve štićenike Doma na koncert.

Budući da je interesovanje za ovaj spektakl ogromno, te se uvek traži karta više, savetujemo da na vreme nabavite ulaznice, kako ne biste propustili ovaj muzički spektakl.

Zanimljivo je, to što ce Niš biti među prvim gradovima koji ce moći uživo da čuje pesme sa novog albuma Ace Pejovica, čiji se izlazak očekuje sredinom maja.

Ulaznice mozete nabaviti i online ukoliko posetite veb sajt ticket.rs ili odete do najbližeg prodajnog mesta u Nišu, knjižare Indigo.

Organizator koncerta je "Melos estrada" i AP production na čijem čelu se nalazi Pejovicev menadzer Bane Obradovic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA