≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Rokvić stigao skoro do cilja! Oglasio se iz Grčke, zatekla ga velika prepreka, pa se oduševio grafitom

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Nikola Rokvić Printskrin: Instagram/nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić krenuo je pešaka do Egine, a za samo 20 dana uspeo je da prepešači od Beograda i stigne do Grčke, još uvek ne do cilja.

On se gotovo svakodnevno oglašava i sa svojim pratiocima i prijateljima deli svaki korak koji pređe, lepe, ali i vesti o preprekama koje su ga sustizale.

Danas je 20. dan Nikolinog pešačenja, a pevač se sada oglasio na svom Instagram profilu gde je otkrio kako napreduje njegova misija.

- Pomaže Bog dragi ljudi, juče sam prošao Solun. Sad sam na 22. kilometru imamo za danas još nekih 14 kilometara do mora. Danas, kupanje u moru. Živi bili, ovaj put za dečiju radost - rekao je Nikola.

On se nedugo zatim ponovo oglasio i pokazao da se našao u velikom problemu. Naime, put kojim je trebalo da ide skroz je poplavljen, most urušen, a pevač je morao zbog toga da prelazi preko pruge.

- Sjajno, gde sad proći? Nigde - rekao je on pokazujući na prizor koji je zatekao.

Ono što je Nikolu posebno raznežilo jeste grafit koji je zatekao, a na kojem se nalazi lik legendarne Isidore Bijelice.

Nikola je pokazao da je stigao na odreštite, te da je stigao na more.

Inače, Nikola je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju "Porodica", koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji, a koju je osnovao sa suprugom Bojanom Barović koja mu je velika podrška tokom njegovog podviga, a juče je otkrio da je za sada sakupio 20 miliona dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA