Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bio sam agresivan, pa sam otišao da se lečim..." Anabela je zbog muža prošla kroz agoniju: "Vredelo je"

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Nisam mogla da ostavim nekoga ko je pokazao želju i zamolio me za pomoć, ispoštovao je sve to - rekla je Anabela jednom prilikom

  • 1
Anabela Andrej Atijas Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Porodica Đogani je često zbog raznih stvari u centru medijske pažnje, a "najsvežije" je to što muž Lune Đogani, Marko Miljković, napravio skandal.

On je uhapšen zbog haosa koji je pravio u zgradi u kojoj Luna i on žive, da bi na kraju bio zadržan u pritvoru.

Jutjuber i bivši di džej je sa lisicama na rukama, u pratnji policije odvezen uUrgentni centar, a kasnije i u psihijatrijsku ustanovu "Lazu Lazarević".

Lunina majka Anabela nije želela da govori o neprijatnosti kroz koju prolazi njihova porodica, ali njihovi životi svakako intrigiraju javnost.

Marko Miljković i Luna Đogani Foto: ATA Images

I Anabela i njen suprug Andrej Atijas imali su buran period.

Naime, Anabela je sa mužem imala problema u braku zbog njegovog poroka - alkohola, te je odlučio da ode na lečenje kako bi sačuvao porodicu.

Anabela je svojevremeno otkrila da joj se muž obratio za pomoć.

- Jao, davno je bilo, prestala sam da brojim, ali mnogo puta. Sa novim partnerom isto. Kod mene se ništa ne menja, sve je staro, ali čovek se izlečio, voleo je da popije, više to ne radi. Stvarno je postao druga osoba i ne mogu da ne budem srećna kad se neko odlučio na tako veliki korak zbog mene - otkrila je pevačica tada.

- Nisam mogla da ostavim nekoga ko je pokazao želju i zamolio me za pomoć, ispoštovao je sve to. Vredelo je boriti se.

Podsetimo, Andrej je početkom 2020. godine pričao o svom poroku i tada je istakao da je zbog agresivnog ponašanja potražio stručnu pomoć.

- Uvek sam voleo da popijem pivo, nikada nisam pio neku žestinu. Navika, prešlo je u naviku. Gde god bih izašao popio bih pivo, kao sokić je postalo, počelo je da mi smeta i hteo sam da odem, da se izlečm, to je posle povlačilo i druige stvari - rekao je Atijas svojevremeno za Blic.

- Imao sam težu narav, težak sam, puno pričam, ne zaustavljam se, čak sam i agresivan. Popio sam malo više, malo sam preterao. Anabela ja počela da viče na mene, pokušao sam da je ućutkam i desilo se to što se desilo. Nije bila tuča, ali sam prešao tu meru da je prešlo sa verbalnog na fizičko. Bila je policija, niko nije nastradao.. Posle toga sam odlučio da idem na lečenje - objasnio je Andrej tada.

(Telegraf.rs)

Video: Gagi Đogani očajan zbog Lune, evo šta nam je rekao na ivici suza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA