Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je imanje Lune i Marka u Mramorku: Samo dnevna soba je veličine jednog stana! U dvorištu imaju bunar

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nalazi se na oko sat vremena od Beograda

  • 2
Luna Đogani, Marko Miljković Printskrin: Youtube/Sikter Tube

Marko Miljković pušten je na slobodu danas, nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Odmah nakon što je pušten, Miljković je otišao u svoj stan koji deli sa suprugom Lunom i ćerkicama.

Inače, Miljkovići su svojevremeno kupili plac u banatskom selu Mramorak, a tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske buke i stresa.

Miljković je pre nešto više od godinu dana odlučio da i Luninom ocu, Gagiju Đoganiju, pokaže imanje koje su pazarili u banatskom selu Mramorak, ali i da proveri kako napreduju radovi na njihovoj vikendici.

Oni su na svom jutjub kanalu tada pokazali kako sve izgleda i šta žele da urade sa imanjem.

- Stigli smo na naše novo imanje na selu. Vidi koliki je plac, to je sve naše. Može atletska staza da se napravi. Ovo vam je, dragi moji bunar, možda je u funkciji možda nije, ali mnogo je sladak i verovatno ćemo ga ostaviti - rekao je Miljković, pa dodao:

- Kupili smo seosko imanje, plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 17 ari, velik kao fudbalski teren ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu. Imaćemo dečiju sobu veliku, dve spavaće malo dalje od ulice, ima dosta da se radi. Imaćemo i veliko kupatilo, a dnevni boravak će biti bruka, imaće tu i kuhinju. Dnevna soba je veličina jednog stana. Plan je i da u njoj napravimo kamin. U dvorištu ću napraviti kapiju koja se otvara klikom na dugme - objasnio je Marko Gagiju.

Da podsetimo, Gagi Đogani došao je po Marka Miljkovića kod Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, nakon što je sudija odlučio da Marja pusti na slobodu nakon napada na službeno lice.

Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio, niti su se rukovali i zagrlili, već je Đogani dao gas i krenuo ka zgradi u kojoj žive Luna i Marko sa ćerkama.

(Telegraf.rs)

Video: Miljković pričao telefonom s nekim, pa seo u auto sa Gagijem i pobegao novinarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA