≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ušli smo u hotelsku sobu Milice Pavlović u Zagrebu! Ona samo u bademantilu, ovako se spremala za važan dan

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada zvezda posebnim povodom je u Hrvatskoj

  • 1
Milica Pavlović Foto: Mina Dishlenkovich

Milica Pavlović se vratila na medijsku scenu posle skoro 5 meseci pauze, i to projektom "Milijarda" kojim je oduševila fanove.

Naziv milijarda došao je od toga što je postigla ogroman uspeh - čak milijardu pregleda na pesmama na Jutjubu.

Nakon promocije i druženja sa medijima u Beogradu, muzička zvezda otputovala je u Zagreb, gde je danas, 15. maja, imala organizovano druženje sa hrvatskim medijima.

Brojni pripadnici hrvatske sedme sile dočekali su je sa oduševljenjem, a naša ekipa je pre druženja "zavirila" u apartman u kojem se senjorita spremala.

Vidno raspoložena, Milica je bila spremna za razgovor sa komšijskim medijima, a pored promocije "Milijarde" povod je svakako bio i njen koncert u zagrebačkoj Areni zakazan za 21. jun 2024. godine, a kao nastavak njene regionalne turneje "LAV" za koju je više puta istakla da je produkcijski najzahtevniji projekat u njenoj dosadašnjoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Špic iz Stajkovce

    15. maj 2024 | 19:25

    Pet meseci bila u ilegali a niko nije ni primetio da je nema?! Nije li to zvezdica iz Gornjeg Bunibroda počela da se gasi? Bojim se da više ne vredi ni ako skine taj bade mantil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA