Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica zbog Rokvića završila u suzama, pale žestoke prozivke: "Govorili su da sam dno dna i da sam seljanka"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako navodi, Nikola i njegov brat Marko izvređali su pevačicu zbog toga što je svojevremeno zalepila svoje plakate na pakovanja kisele vode za ljude koji su u Republici Srpskoj pretrpeli poplave.

  • 1
Nikola Rokvić i Vera Matović Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vera Matović progovorila je o poznanstvu sa mlađim kolegom Nikolom Rokvićem.

Vera je istakla ga zna još od kad je bio dete, ali je jednim potezom razočarao.

Navodno, Nikola i njegov brat Marko izvređali su pevačicu na društvenim mrežama zbog toga što je svojevremeno zalepila svoje plakate na pakovanja kisele vode za ljude koji su u Republici Srpskoj pretrpeli poplave.

Ona je otkrila da su joj ljudi tražili postere kako bi se videlo ko je poslao pomoć, a fotografija sa donacijom završila je odmah na društvenim mrežama.

- Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marinka Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi - rekla je pevačica u emisiji "Grand Magazin" i istakla koliko je to povredilo.

- Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa 'ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri - istakla je Veraa, pa otkrila kakav odnos je imala sa pokojnim Marinkom.

- Ja sam moju decu vaspitala da ne vređaju. Otac je trebalo da posavetuje svoje sinove da ne stiču popularnost na tuđem imenu. Posle ih je bilo sramota. Ja sam osoba koja je lepo vaspitana, a to je bilo na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova. Ne vidim razlog zašto su to uradili jer se mi kao kolege cenimo - ispričala je pevačica Vera Matović u pomenutoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Rokvić na humanoj misiji skupio 26 miliona dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    18. maj 2024 | 21:29

    Pa tu netreba ništa reći : Gospođa Matović je sve lepo objasnila . Poslala je pakete sa vodom u Republiku Srpsku životno ugroženim ljudima i zalepila njene postere na vodu da se vidi ko je poslao pomoć, jer to je mnogo bitno bilo da se zna !!!Ni po Boźijem ni po ljudskom kome bi to palo na pamet da lepi postere u vanrednoj situaciju u celoj zemlji. Pa svaki normalan čoveka misli isto kao i braća Rokvić , i što su objavili na društvenim mrežama to je za pohvalu , svaka im čast , i treba to da se zna , šta još reći a nezaplakati 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA