≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rokvić sutra napokon stiže do cilja: Oglasio se i otkrio detalje, otkrio i iznos miliona koji je sakupio

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara", napomenuo je on

  • 4

Nikola Rokvić pre tačno 30 dana, krenuo je na put dugo 1.060 kilometara, do Egine, koji prelazi pešaka, a danas se ponovo oglasio i to srećnim vestima.

Naime, kako je otkrio, nalazi se nadomak Atine i sutra stiže u luku Pirej, odakle će tarajektom do ostrva Egina, gde će se pokloniti Svetom Nektariju.

Kako je danas, dva dana pred dolazak na cilj, saopštio, na svom putu koji nije bio nimalo lak njegova fondacija je prikupila čak 31 milion.

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trabalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - naveo je on u svom videu.

On je uz video dodao i opis, pa nagovestio da već sutra, posle tačno mesec dana od kako je krenuo na put, stiže do cilja.

- Cilj se nazireeee!!! Uz Božiju pomoć i Blagoslov Sv. Nektarija, trebalo bi sutra da stignemo na Eginu! Sutrašnji dan je po kilometraži najzahtevniji, oko 57 km distanca! Pomjanite nas u molitvama dragi ljudi i podržite uplatama misiju - napisao je.

Podsetimo, Nikola je 29. dana hodočašća, imao posebnu podršku, posetio ga je glumac Ivan Bosiljčić, koji je šetao sa njim.

Glumac je u Atinu došao samo zbog Nikole, što je pevača posebno dirnulo, a na kraju ovog dana, javno se obratio i zahvalio Ivanu.

- Privilegija je imati te za brata!!! Slušati tvoje životne ispovesti, deliti sa tobom radost, tugu, milost i Božije blagoslove!!! Hvala ti što si nam poklonio svoje vreme i doneo osmeh!!! Bog ti mnogostruko vratio! - poručio mu je Rokvić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA