Vreme čitanja: oko 2 min.

"Blago tvojoj duši, pravi apostol ljubavi": Nikola sutra na Egini, pred kraj hodočašća uputio moćnu poruku

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Još sutra, Bog vas blagoslovio"

  • 4

Nikola Rokvić će sutra stići na grčko ostrvo Egina i pokloniti se moštima Svetog Nektarija.

On će time završti humanitarni put od 1060 kilometara, a sve za bolju budućnost dece obolele od karcinoma.

On se i ovog puta oglasio na svom Instagram profilu uz moćnu poruku:

- Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku…

Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija.

Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu!

Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu…

Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Nikola na Instagramu, a komentari pune hvale i blagosiljanja su se nizali.

"Blago tvojoj duši, zlatni Nikola. Sa koliko ljubavi i radosti ispovedaš veru, pravi apostol ljubavi", "Slava Bogu! Neka blagoslovi svaki tvoj korak na ovom putu koji ćemo svi pamtiti i o kome će se dugo pričati!", "Radujemo se zajedno tvom uspehu, kroz molitvu, podršku, i učešće humanitarno. Bog te blagoslovio!" su samo neki od komentara.

Inače, do sada je sakupljen 31 milion dinara, a Nikolu je na putu za ostrvo u Atini posetio glumac Ivan Bosiljčić. Toko tridesetodnevnog puta posećivali su ga i bodrili njegovi prijatelji i najmiliji, a sve u humanitarne svrhe jer su pevač i njegova supruga Bojana Barović pokrenuli fondaciju "Porodica" koja za cilj ima pomoć deci i kako Nikola često piše na instagramu za "ovaj put za dečiju radost".

(Telegraf.rs)

Video: Sve je bliži cilju: Pogledajte kako se Nikola Rokvić sa bratom raslađuje tokom humanitarne misije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA