Vreme čitanja: oko 1 min.

Prokockao 20 miliona dolara! Dečko crnogorske misice u Budvi igrao poker, ona šokirala izjavom

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima

  • 9
Anđela Vukadinović, Džordž Kotrel Privatna arhiva

Crnogorska misica Anđela Vukadinović (22) je neplanirano dospela u žižu domaće javnosti posle pisanja britanskog Dejli Mejla.

Naime, Džordž Kotrel (30) je prošle nedelje izgubio neverovatnih 16 miliona funti (oko 20 miliona evra) na pokeru i to u Budvi.

Veruje se da je bankar-arisokrata igrao sa kineskim milijarderima, holivudskim zvezdama i nekim od najvećih svetkih pokeraša velikog kalibra kada je izgubio basnoslovnu cifru u posebnoj VIP sobi, navode izvori.

U pitanju je Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima za elitne igrače i održava u Budvi, a gledaju ga hiljade ljudi putem video-strima uživo.

Jedan kockarski izvor je podelio sa britanskim listom i ovo:

- Uprkos tome što je Džordž izgubio toliko novca, izgledao je kao da uživa i nije ustao od stola do 7  ujutru. Tada je već izgubio 20 miliona dolara (15. 7 miliona funti) -

Dejli mejl pokušao je da stupi u kontakt s Kotrelom, ali je bio nedostupan za komentar.

Inače, Kotrel je 2016. godine uhapšen i proveo je osam meseci u američkom zatvoru zbog pranja novca i prevare. On je, takođe, imao važnu ulogu tokom Bregzita i bio savetnik britanskog političara Najdžela Faraža, navodi britanski list.

Kako se navodi lepa Crnogorka i on su tri godine su bili zajedno, a priča se da je došlo do žestoke svađe i ružnih reči ispred hotela u Crnoj Gori u kom je izgubio novac.

Povodom svega Anđela se oglasila za Telegraf:

- Pošto vidim da je moje ime prethodnih dana interesovanje ne samo domaćih nego i svetskih medija, želim da obavestim javnost da sam ostavila dečka i da ću se u narednom periodu bazirati na karijeru i na organizovanje humanitarnih revija koje sam vec isplanirala - rekla je misica.

Anđela je na ovogodišnjem izboru za misu u Indiji ponela laskavu tituli Miss Multimedia i to je prva takva titula za Crnu Goru.

(Telegraf.rs)

Video: Najlepše mace Favole Britney i Miss Monroe, publika izabrala "britanke": Završen 11. Mrnjau Fest

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    22. maj 2024 | 05:44

    Ja sam jednom izgubijo dva puta po 80 miliona evra moda je i bilo više moja žena zna pitajte nju. Al bili su gvozdeni novcići u traktorskoj prikolci pa zato neznam kolko je bilo tačno. Sve u svemu ja izgubijo i nije bilo u novinama i nije bilo kul kao sad u ovo vreme. Jer gubiti je gubitak i onaj ko gubi je gubitnik i curo mala to je sramota jer si se udala za balvana koji nezna ni pokera igrat

  • Carica

    22. maj 2024 | 11:06

    Garant naleteo na BOŽU PUBA 😂🤣

  • SVM

    22. maj 2024 | 11:29

    Pa ovo stvarno i ne zaslužuje komentar. Ali ajde. Nisi ti neka lepotica baš, ali si glupačica baš,baš. A u šta si se ti zaljubila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA