Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam ni slutila da će se ovo desiti, čekam današnji dan.": Bojana emotivna pred Nikolin dolazak na ostrvo

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana je objavila ilustraciju ostrva Egina i Hrama u kojem će se pomoliti Nikola i napisala...

  • 1
Bojana Barović Nikola Rokvić Foto: Instagram/bojanabarovic

Nikola Rokvić danas, 22. maja, posle tačno mesec dana stiže do Egine, a posle dugih 1.060 kilometara koliko je prešao pešaka, na ostrvu će ga sačekati porodica.

Naime, u Egini će ga sačekati supruga Bojana Barović, koja ne krije sreću jer je njen suprug Nikola Rokvić ostvario svoj cilj. On je na ovom putu skupljao novčanu pomoć koju će dati u humanitarne svrhe.

Bojana je objavila ilustraciju ostrva Egina i Hrama u kojem će se pomoliti Nikola i napisala:

- Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana.. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta, napisala je Bojana.

Podsetimo, na Egini, gde će se pokloniti Svetom Nektariju u veličanstvenom Hramu, će ga dočekati i ekipa Telegrafa.

Ekipa našeg portala posetila je Hram, u kojem će se Nikola večeras pokloniti, nakon humanog čina na kojem je radio prethodnih 30 dana...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. maj 2024 | 15:04

    A braća se ne oglašavaju......verovatno neće biti zaposleni u fondaciji......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA