Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo ko je dočekao Nikolu Rokvića na Egini: Porodica ne skida osmeh sa lica, pevač ogrnuo trobojku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tu je bila njegova majka, brat kao i brojni prijatelji čiju je podršku imao od početka putovanja pre mesec dana

  • 3
Porodica Nikola Rokvić Rokvić deca blur Foto: Jelena Gajić

Nikola Rokvić je stigao na Eginu i time ispunio svoj plemeniti cilj.

Dočekala ga je cela porodica i svi su pucali od ponosa i sreće.

Tu je bila njegova majka, brat kao i brojni prijatelji čiju je podršku imao od početka putovanja pre mesec dana kada je ispred hrama Svetog Save pešaka krenuo na hodočašće da se prikloni moštima Svetog Nektarija.

Supruga, deca, prijatelji i kumovi ogrnuli su se zastavom i sa osmehom čekaju prvi zagrljaj sa Nikolom.

Podsetimo, Bojana Barović pred sam Nikolin dolazak sa Eginu je pred kamerom Telegrafa otkrila kako se oseća i kakvi su im dalji planovi.

- Uzbuđenje je na najvišem nivou do sada koji sma ikada osetila, mi smo često bili razdvojeni, ali ne ovoliko i za neku ovakvu svrhu. Stvarno smo porodično uzbuđeni, deca pogotovu, oni valjda osećaju od nas da je ovo nešto potpuno drugačije. Upravo se spremamo, žurim nazad da spremam decu i idemo putem Svetog Nektarija Eginskog da dođemo manastira i sačekamo Nikolu i da uspešno i srećno okončamo ovu misiju - kaže Bojana za Telegraf i dodaje:

- Jesam, evo trenutno bi trebalo da se ukrca na trajekt, to je finalni deo. Danas je, čini mi se, prešao najviše kilometara, ali na moje pitanje: "Kako se osećaš? Da li je naporno?", on ej rekao: "Ne, mislim da bih mogao još ovoliko". Tako da mislim da je on još uzbuđeniji od svih nas definitivno i da sada kreće onaj pozitivni adrenalin, kao onaj pred kraj velike utakmice kada vidiš da pobeđuješ...

Otkrila nam je i da će nekoliko dana ostati na Egini.

- Ostajemo nekoliko dana na Egini, stvarno je prelepo ostrvo... Mirno je, tiho je, malo ostrvo. Želimo da obiđemo nekoliko manastira, Nikola želi da ide na liturgiju.

Inače, Nikola je u Hram stigao ogrnut srpskom trobojkom, bos, u pantalonama i beloj majici na kojoj je logo njegove fondacije.

Vidno srećan i raspoložen pevao je pesmu "Marijo slavna"....

U porti Hrama dočekali su članovi porodice i bliski prijatelji, koji su mu se odmah bacili u zagrljaj.

U zagrljaj je "pao" i svešteniku koji je bio tu, a koji ga je i poljubio.

Majka Slavica Rokvić, brat Marko, supruga Bojana Barović i deca, dočekali su svog Nikolu koji je pre mesec dana krenuo u humanu misiju.

(Telegraf.rs)

Video: Ogrnut srpskom zastavom, dočekala ga porodica i sveštenik: Rokvić stigao u Hram Svetog Nektarija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    22. maj 2024 | 19:40

    Ja se izvinjavam ako sam glupa. Prvo svaka mu čast. Ali kako je on to uspeo, pitam se gde je spavao ( šator verovatno), šta je jeo, pio, gde je koristio toalet, kako je punio telefon, menjao garderobu zbog znoja, kiše, blata... Stvarno niušta nema sumnje samo mi nisu jasni ti detalji, ipak je to mesec dana konstantnog hoda...

  • Nasi

    22. maj 2024 | 19:48

    Docekao ga nov i vruc CD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA