Vreme čitanja: oko 2 min.

Miljani Kulić preti zatvor! Marija očajna, čini sve što je u njenoj moći: "Ona ne shvata ozbiljnost situacije"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miljana bi mogla da provede čak nekoliko godina u zatvoru

  • 5
Miljana Kulić Printskrin:Instagram

Kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, nekoliko puta krivično je gonjena zbog agresivnog ponašanja, a zbog nedavnog napada na repera i cimera Nenada Aleksića Ša, zadrugarka bi mogla da završi iza rešetaka.

Kako domaći mediji saznaju, ta presuda bi uskoro mogla da se preinači.

Miljanina majka, Marija Kulić, čini sve da Ša odustane od tužbe.

- Marija je u očajnom stanju nakon što je Nenad odlučio da pokrene krivičnu tužbu protiv Miljane. Pre nego što je ušla u "Elitu" obećala je da ove godine neće nikoga napasti i da će uspeti da se iskontroliše, ali ona ne shvata ozbiljnost situacije kao ni činjenicu da bi ovaj put stvarno mogla da odgovara za svoje postupke - rekao je izvor blizak Kulićima za Blic, pa nastavio:

- Zbog dijagnoza koje je priložila tokom suđenja, a koje je veštak potvrdio tokom pregleda, Miljani je trenutno određeno lečenje sa slobode. Tačnije, ona jednom mesečno treba da ide kod psihijatra i da konzumira propisane lekove. Međutim, pošto ona ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje, uslov je da ne sme da ponovi isto delo.

- Marija želi da na sve načine dopre do Nenada da povuče tužbu. Miljana bi mogla da bude osuđena i da provede nekoliko godina u zatvoru ili u zatvorskoj bolnici ukoliko veštak proceni da nije mentalno stabilna da služi kaznu. Pokušaće na sve načine da ga ubedi da odustane od suđenja, jer to bi se kasnije odrazilo i na odrastanje njenog sina Željka kao i na radnu sposobnost. To bi je obeležilo za ceo život - zaključuje izvor.

Podsetimo, reper i Miljana su se sukobili tokom žurke, kada joj je saopštio da je čeka zatvor i da će je skupo koštati udarac. Kako je i sam priznao, podneo je tužbu protiv nje i moraće da snosi posledice svojih postupaka, a Ša je spreman da ide do kraja.

Ipak, čini se da Miljana nije marila za ove Aleksićeve pretnje, pa je nastavila da ga vređa.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica progovorio o duetu sa Miljanom Kulić, a evo šta kaže o Maji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    24. maj 2024 | 16:54

    Momentalno ukinuti rialitije i slicne gluposti koje truju nasu decu i odrediti kaznu zatvora ukoliko neko ikad pokusa da ih vrati na tv! Da bi se pojavio na tv nekad si morao da budes primer,vaspitan pojedinac,pre svega covek, skolovan ili ne nebitno, ali ne olos kao danas!

  • Samo kažem

    24. maj 2024 | 18:37

    Sve ce to čika Željko namestiti "suti vuci i ovce na broju".

  • ELITA 😂

    24. maj 2024 | 16:49

    To je tvoja lutkica ! ŠAronja ce u bolnicu da se lijepo liječi,lutkica u prdekanu,ti ćeš gos.Versaće da budeš konduktera kod Bebonija,da bušiš karte zubima,Siki u ring u peri kategoriju,a Željan kod dobroga taja ! I svi srećni 🙋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA