Vreme čitanja: oko 3 min.

Tošić nakon prozivki zbog poruka koje je slao Severini rešio da se oglasi i na temu razvoda: Evo šta tvrdi

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prvi put javno progovorio o razlazu

  • 8
Jelena Karleuša Duško Tošić Foto: Nikola Anđić, Nikola Tomić

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića često se pričalo u javnosti.

Bivši fudbaler se sada osvrnuo i na odnos sa još uvek zakonitom suprugom.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista za Kurir.

Ovo je prvi put da je nekadašnji fudbaler javno progovorio o zvaničnom razlazu sa pevačicom. Do sada se nije oglašavao o ovoj temi.

Sa druge strane, Karleuša je u intervjuima koje je davala za medije u više navrata isticala da da sa suprugom komunicira isključivo preko advokata.

Duško trenutno boravi u Istanbulu gde je godinama uspešno igrao za tamošnji Bešiktaš.

Podsetimo, Tošić je otkrio navodni razlog zbog kog je kontaktirao Severinu, iako se on u porukama koje su procurile u javnost nigde ni ne spominje.

Kako je Kurir juče preneo, Duško je navodno Severinu kontaktirao kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz "WhatsApp" grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta - rekao je Tošić navodno za Kurir.

Ipak, u prepiskama koje su dospele u javnost, nigde se ne vidi da pominje jahtu.

Kada se pažnja obrati i na datume, može se primetiti da joj je pisao u martu, pa zatim i u novembru, više puta, u razmacima od nekoliko dana.

Tošić je u porukama izrazio želju da upozna Severinu, pozivajući je na kafu i šampanjac, a u jednom od njenih odgovora pevačica mu stavlja do znanja da nisu poznanici, niti prijatelji i da joj ne piše više.

Celokupnu prepisku, šta je Duško Tošić slao Severini, ali i njene odgovore i pitanja uzvraćena njemu, možete pogledati u galeriji ispod.

Na društvenim mrežama se spekuliše o tome da li su neke poruke sa Severinine strane obrisane.

Ljudi na društvenoj mreži Tviter danas neprestano komentarišu ovu prepisku, a pojedini navode da im deluje da postoje određene "rupe" u porukama.

Podsetimo, nakon što je Jelena Karleuša javno osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, Severina joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, da bi joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem!

- Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i SINA da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Karleuša.

(Telegraf.rs)

Video: "Kanje Vest mi više nije drug": Karleuša otkrila razloge svađe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    26. maj 2024 | 12:55

    Glupi sporristi se ponose sto im se neka k...a prilepila na pare. Posle kad se razvode, treba da joj ostave polovinu. Tako i treba. Glupost kosta, samo sto su oni za glupost neverovatno preplaceni. Veliki lekari i naucnici ne mogu ni da se priblize. Sad neko da izumi lek za rak.nece biti bogat kao glupi sportistan znam da necete objaviti ali imam vremena pa da napisem

  • Невена

    26. maj 2024 | 12:03

    Колико год га прије правдала послије Северине поста он тешка буздованчина... а могао је и остати као господин човјек. Овако пиххх

  • Sneki

    26. maj 2024 | 12:48

    Trebao si se odavno razvesti od te lujke još kad je slala explicitne snimke Vranješu, svi ti se smeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA